صلیب سرخ جهانی: وضعیت رفح فاجعه‌ بار است

رئیس فدراسیون جهانی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال‌احمر اعلام کرد: وضعیت انسانی در رفح واقع در جنوب غزه فاجعه‌ بار است.

به گزارش خبرگزاری ها، «فرانچسکو روکا» رئیس فدراسیون جهانی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر امروز یکشنبه گفت: وضعیت انسانی در رفح فاجعه بار است و روز به روز بدتر می‌شود و من عمیقا نگران بحران ناامید کننده و تشدید شده انسانی در غزه هستم.


روکا از جامعه جهانی خواست تا با مداخله خود قربانیان را از عوارض و مرگ نجات دهند.


وی تأکید کرد که حملات رژیم صهیونیستی به مراکز بهداشتی و درمانی آنها را ناکارآمد کرده است.


«اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه نیز پیشتر گفته بود که بیش از ۲۰ هزار بیمار مبتلا به سرطان، بیماری‌های قلبی و خونی در شرایط غیرانسانی به دلیل اشغال، محاصره و جنگ نابودی غیرنظامیان در غزه در انتظار باز شدن گذرگاه رفح هستند.


اکنون بیش از هفت ماه از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه با حمایت های همه جانبه امریکا می گذرد و هر روز جنایت های بیشتری از سوی این رژیم به ثبت می رسد.


در همین حال، وزارت بهداشت فلسطین در غزه از افزایش شمار شهدای جنگ علیه غزه به ۳۵ هزار و ۹۰۳ نفر و شمار مجروحان نیز به ۸۰ هزار و ۴۲۰ نفر خبر داد.


 وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه روز شنبه گفت: ارتش رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته ۵ جنایت دیگر را در این باریکه مرتکب شده است که در نتیجه آن، ۴۶ فلسطینی به شهادت رسیده و ۱۳۰ نفر هم زخمی شدند.


به این ترتیب، شمار شهدای جنگ علیه غزه تا روز گذشته به ۳۵ هزار و ۹۰۳ نفر و شمار مجروحان نیز به ۸۰ هزار و ۴۲۰ نفر افزایش یافته است.


هزاران نفر نیز همچنان مفقود و زیر آوار هستند. بیش از ۷۲ درصد شهدا و مجروحان جنگ را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.