بازدید رئیس سازمان حج و زیارت از خدمات تغذیه و اسکان در مکه مکرمه
رئیس سازمان حج و زیارت به اتفاق رئیس ستاد مکه مکرمه از خدمات طبخ و توزیع غذا و اسکان در مکه مکرمه بازدید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ؛ در این بازدید که چند تن از دست اندرکاران عملیات حج تمتع آقای سید عباس حسینی را همراهی می کردند رئیس سازمان حج وزیارت از خدمات طبخ و توزیع غذای زائران در آشپزخانه های ابوسرحد و الافندیه مکه مکرمه بازدید کرد.
نظارت و بازدید از بخش های مختلف آشپزخانه ها اعم از انبار، سردخانه ، خط برنج ، طبخ غذا ، چگونگی توزیع و .... در این فرایند صورت گرفت و مدیران ایرانی آشپزخانه ها نیز توضیحاتی را در خصوص اقدامات و برنامه ریزی های تغذیه زائران بیان کردند .
در این بازدید همچنین روند تهیه مواد اولیه، چگونگی طبخ غذا و ارسال آن به هتل ها از نزدیک مورد بررسی قرار گرفت.
فرایند طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی تحت نظارت آشپزها و کادر ایرانی با دستگاههای مکانیزه و متناسب با ذائقه حجاج کشورمان انجام می شود .
همچنین مسئولان حج وزیارت کشورمان با حضور در هتل ورقان مکه بر نحوه خدمات رسانی به زائران در حوزه تغذیه و اسکان نظارت کرده و به تمامی دست اندرکاران خداقوت گفتند .