بازدید رئیس سازمان حج از آشپزخانه های ایرانی در مکه مکرمه + عکس
رئیس سازمان حج و زیارت از آشپزخانه هایی که مسئولیت طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی را در مکه مکرمه بر عهده دارند و رستوران «اسطوره» در مسیر جده- جحفه بازدید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، آقای «سیدعباس حسینی» در جریان این بازدید که آقای «غلامرضا رضایی» رییس ستاد مکه مکرمه و تنی چند از دست اندرکاران حج تمتع حضور داشتند، از دو آشپزخانه بزرگ «ابوسرحد» و «الافندیه» مکه مکرمه که مسئولیت پخت غذای ایرانی برای حجاج کشورمان را بر عهده دارند، دیدن کرد.
رئیس سازمان حج و زیارت در جریان این بازدید، از بخش های مختلف آشپزخانه ها اعم از انبار، سردخانه ، خط برنج ، طبخ غذا ، چگونگی توزیع آن و سایر موضوعات مرتبط با فرایند تامین غذای حجاج ایرانی سرکشی به عمل آورد و توضیحات مدیران ایرانی آشپزخانه ها را در زمینه اقدامات و برنامه ریزی های تغذیه ای برای زایران شنید.
حسینی همچنین روند تهیه مواد اولیه، چگونگی طبخ غذا و موضوع ارسال غذا به هتل ها را از نزدیک مورد بررسی قرار داد و نکات لازم برای بهبود خدمات را به مسئولان و کارکنان این بخش ها متذکر شد.
فرایند طبخ و توزیع غذای زایران ایرانی در شهرهای مدینه منوره و مکه مکرمه تحت نظارت آشپزها و کادر ایرانی با دستگاههای مکانیزه و متناسب با ذائقه زایران کشورمان صورت میگیرد.
- حضور در رستوران اسطوره
- رئیس و دیگر مسئولان حج وزیارت کشورمان در ادامه نظارت های میدانی خود، در هتل ورقان مکه حضور یافته و نحوه خدمات رسانی به زایران در حوزه تغذیه و اسکان را بررسی کردند.
- آقای حسینی همچنین از یک رستوان و استراحتگاه بین راهی جده – جحفه که به زائران ایرانی در مسیر مکه مکرمه خدمات می دهد، بازدید کرد.
استراحتگاه و رستوران «اسطوره» در میانه راه فرودگاه جده با جحفه (میقات زایران) قرار دارد و زایران ایرانی که از فرودگاه به سمت میقات حرکت می کنند، در این رستوران به صرف چای و غذا می پردازند، نماز می خوانند و اندکی استراحت می کنند.
رئیس سازمان حج و زیارت و دست اندرکاران ستاد مکه در جریان این بازدید، از نزدیک با زایرانی که قصد عزیمت به جحفه داشته و مشغول صرف غذا بودند، به گفت و گو پرداختند.
زایران نیز با ابراز رضایت از خدمات ارائه شده، از راه اندازی چنین محلی برای اقامه نماز و صرف غذای گرم قدردانی کردند.