نگاه متفاوت یک سرآشپز به موضوع طبخ غذا در مدینه

علیرضا مولایی یکی از آشپزهای با سابقه ایرانی است که داغی دیگ بخار و کارکردن در هوایی با حرارت بیش از ۵۰ درجه سانتی گراد را به جان خریده است تا هموطنانش در سرزمین وحی بتوانند غذایی با کیفیت و بهداشتی مصرف کنند.
علیرضا مولایی یکی از کارکنان حاضر در آشپزخانههای مدینه منوره است. او درگفتگو با پایگاه اطلاعرسانی حج، بیان کرد: بیش از ۱۸ بار است که به عنوان خادم ضیوف الرحمن در مدینه منوره و مکه مکرمه آمده ام. همچنین چندین دوره هم در عتبات عالیات توفیق خدمت به زائران را به عنوان مدیر آشپزخانه، معاون و سرآشپز داشته ام.
وی ادامه داد: من قدر این توفیق حضور را از صمیم قلب حس میکنم و برای همین است که با تمام توانم در طول روز بین ۱۲ تا ۱۶ ساعت در خدمت حجاج هستم. هنگامی که رضایت حجاج را می بینم انگیزه و روحیهام چندین برابر میشود و در کنارش میتوانم به زیارت و عبادتم هم برسم.
مولایی با اشاره به اینکه توجه به کیفیت غذا یک اصل مهم در طبخ آن است، بیان کرد که با بهره گیری از وسایل و دستگاههای مدرن مانند دیگ بخار، فر نشنال و کباب پز در این مدت توانستهایم هزاران پُرس غذای سازگار با ذائقه حجاج ایرانی را آماده طبخ کنیم.
این سر آشپز در پایان اشاره کرد که در آشپزخانههای مرکزی حجاج تمام آشپزها ایرانی هستند و در تلاشند تا غذا در بهترین سطح از کیفیت طبخ شود و دو آشپزخانه «زین» و «دخیل» در مدینه کارکنان با وضو به طبخ غذا مشغولند و به این کار به عنوان یک عبادت نگاه میکنند.