شرایط خاص یک زائر ۹ ساله در سرزمین وحی
محمدحسین، زائری است که ۹ سال دارد و در شرایط خاصی به سر میبرد او میگوید: برای حضور در مدینه کنجکاو بودم و در اینترنت درباره سفری که میآیم جستجو کردم.
محمد حسین صفری یک زائر ۹ساله است که در عملیات حج تمتع ۱۴۰۳ همراه با مادر و پدرش به سرزمین وحی آمده است. او در گفتگو با پایگاه اطلاعرسانی حج، با اشاره به اینکه قدر این سفر معنوی را میداند، اظهار داشت: من در خانوادهای متولد شدم که مادر و پدرم شرایط خاصی دارند. ماردم در ۵ سالگی به دلیل بمباران دشمن قطع نخاع شد. او توانست با محدودیتی که دارد تا مدارج بالای علمی پیش برود و اکنون پزشک است و فوق تخصص پاتولوژی دارد.
وی ادامه داد: همچنین پدرم مشاور است. حضور در چنین خانوادهای باعث شده است تا من قدر تمام لحظههایی را که همراه با مادر و پدرم در مدینه هستم بدانم و به همین دلیل هر کدام از آنها به نوعی برای من الگو شدهاند. مادرم الگوی تلاش است و پدرم را به دلیل آنکه من و مادرم را عاشقانه دوست دارد قهرمان خودم میدانم.
این زائر نوجوان با بیان اینکه هیچگاه فکر نمیکردم که روزی بتوانم در حالی که نوجوان هستم در مدینه حضور پیدا کنم یادآور شد: قبل از اینکه به اینجا بیایم کنجکاو بودم در اینترنت جستجو کردم و متوجه شدم که این شهر از چه جایگاهی در میان ما مسلمانان برخوردار است.
وی گفت: وقتی به کشورمان برگردم قطعاً برای دوستانم خاطرات این سفر را تعریف خواهم کرد و از خدا میخواهم که حضور در سرزمین وحی و عبادت در مکه و مدینه را قسمت همه بکند.