بهترین کار در سرزمین وحی دعا برای ظهور است

سخنرانان محافل انس و معرفت مدینه در تبیین شاخصه‌های عبادت اهل بیت(ع) بیان کردند: عبادت نیاز به قصد قربت دارد؛ یعنى باید انگیزه‏­ هاى آن الهى‏ باشد و خلوص از هرگونه ریا و قصد غیر خدا نیز لازم است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی صفاری خطیب بعثه مقام معظم رهبری در محفل انس و معرفت هتل «مدینه منازلی» در سخنانی با اشاره به نقش اثرگذار عبادت در زندگی پیامبراکرم(ص) و اهل بیت(ع) اظهار داشت: حضرت رسول اکرم (ص) فرموده اند که «بهترین کار و سر گرمی عبادت است» و چه خوب است که انسان افق فکر و معرفت خود را چنان بالا برد که از عبادات و مناجات هاى خود غیر  قرب الی الله را نخواهد.


وی افزود: هرگاه خداوند بنده‌ای را دوست بدارد، نیکویی عبادت را در دل او می‌افکند و خداوند پیامبر مومنان را دوست دارد. عبادت نزد پیامبر جایگاه ویژه ای داشت و مسجد «فسح» نشانگر این است که آن حضرت حتی در بحبوحه جنگ اُحد با همه مصائبش، حتی بطور نشسته هم نمازشان را ترک نکردند.


خطیب بعثه مقام معظم رهبری با اشاره به نزول ملائک بر حضرت زهرا(س) بیان کرد: یکی از القاب حضرت فاطمه زهرا (س)، «محدثه» است. محدثه کسی است که ملک با او سخن می‌گوید. زمانی که پیامبر خاتم (ص) دنیا را وداع گفتند ملائک برای تسلی دل دردانه نبی بر او وارد می‌شدند و تسلیت می‌گفتند تا مرهمی بر دردهای این بانوی بزرگوار باشند.


برپایه این گزارش، در محفل انس و معرفت هتل «زوار العالمی» هم حجت الاسلام والمسلمین حمیدرضا مهدوی ارفع سخنران بعثه مقام معظم رهبری درباره فلسفه انتظار سخن گفت و اظهار داشت: بهترین کار در سرزمین وحی دعا برای فرج حضرت حجت (عج) است. در عصر غیبت منتظران وظایفی دارند که از جمله آن است که خود را برای آن زمان آماده کنیم.



وی خاطرنشان کرد: انتظار فعال و پویا یعنی اینکه احساس کنیم که اگر کاهلی کنیم، زمینه ظهور آن حضرت فراهم نخواهد شد. براساس روایات باید مطمئن باشیم و ایمان داشته باشیم که قطعا روزی امام زمان خواهد آمد و منجی عالم بشریت که فرزند حضرت زهرا(س) است ظهور خواهند کرد.