حاجیان قم برای دعای عرفه مراسم ویژه برگزار کردند

مراسم ویژه دعای عرفه با حضور زائران حج سال گذشته استان قم در ساختمان حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت قم برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، با همت دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در منطقه قم، مراسم دعای عرفه عصر روز یکشنبه (27 خردادماه) در ساختمان حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت شهر قم برگزار شد.


در این مراسم که تعدادی از حجاج سال گذشته استان قم حضور داشتند، آقای محمدی، دعای عرفه را قرائت و حجت الاسلام والمسلمین عسکری علویه، مسئول دفتر نمایندگی بعثه منطقه قم سخنانی را در زمینه اهمیت روز عرفه بیان کرد.


حجت الاسلام والمسلمین عسکری علویه، ضمن اشاره به اینکه روز عرفه از اعیاد بزرگ است، گفت: روز عرفه روزی است که خداوند بندگان خویش را به عبادت و طاعت خود فراخوانده، سفره های جود و احسانش را گسترانیده و شیطان را خوار و حقیر و رانده است.
وی یکی از وجوه تسمیه عرفات را اعتراف مردم به گناهان خود در سرزمین عرفات بیان کرد و افزود: وجه دیگر آن به جهت صبر و تحمل زائرین برای رسیدن به عرفات است و یکی از معانی صبر (عرف) است.


مسئول دفتر نمایندگی بعثه قم یادآور شد: بنابر نقل مفسرین، آخرین سوره قرآن در عرفات نازل شده است که جامع ترین سوره از لحاظ میثاق و پیمانهای متعدد با ملل یهود و مسحیی و مسلمان و... و قوانین و احکام کلی اسلام است که پیامبر اسلام بر شاگردانش تعلیم فرمود.