جزییات پروازهای بازگشت حجاج ایرانی اعلام شد
اولین پروازها، فردا یکم تیرماه

شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) با اعلام جزییات بازگشت 87 هزار و 550 حاجی ایرانی به کشور اعلام کرد: پروازهای بازگشت حجاج کشورمان از صبح فردا (جمعه یکم تیرماه) آغاز می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، آقای «محمد معصومی» نماینده هما (ایران ایر) در عربستان در موسم حج تمتع امروز (پنجشنبه) در مصاحبه ای افزود: نخستین پرواز حجاج ایرانی از فرودگاه مدینه منوره به مقصد اهواز در استان خوزستان و از فرودگاه جده به مقصد فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) تهران خواهد بود.
وی یادآور شد: پروازهای بازگشت حجاج ایرانی بطور همزمان از فرودگاههای جده و مدینه صورت می گیرد تا کاروان های مستقر در شهرهای مکه مکرمه و مدینه منوره بتوانند طبق برنامه به کشور بازگردند.
نماینده هما گفت: زایران کاروان های «مدینه قبل» که ابتدا به مدینه سفر داشته اند و اکنون در مکه مکرمه هستند، از طریق فرودگاه جده و زایران «مدینه بعد» که پس از انجام مناسک حج تمتع در هفته جاری، برای زیارت شهر پیامبر (ص) سفر می کنند، با پروازهای مدینه به میهن اسلامی بازمی گردند.
وی با بیان اینکه پروازهای چهار روز نخست مدینه به کشور، پروازهای ترانزیتی است، توضیح داد: به دلیل اینکه خواستیم طول مدت زمان سفر را برای حجاجی که زودتر به سرزمین وحی آمده اند، کوتاهتر کنیم و از طرفی، به دلیل مجوزهای پروازی صادر شده، ناچار شدیم تعدادی از پروازهای زایرانی که در زمان عزیمت از ایران به مدینه رفته بودند را بار دیگر از این شهر انجام دهیم.
به گفته معصومی، حجاج یادشده از مکه به فرودگاه مدینه منتقل می شوند و از طریق هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به کشور بازمی گردند.
وی تصریح کرد: پروازهای حجاج کشورمان تا روز 24 تیرماه ادامه می یابد و تمامی زایران و عوامل آنها طی بازه زمانی تعیین شده به کشور باز خواهند گشت.
معصومی، همکاری دست اندرکاران کشور میزبان در خصوص پروازها را مناسب دانست و گفت: بیشترین پروازهای بازگشت به فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) تهران و سپس فرودگاه مشهد مقدس خواهد بود.
نماینده ایران ایر به زایران توصیه کرد که از قراردادن آب زمزم یا نوشابه و پاور بانک در چمدان ها خودداری کنند و به تعداد محدود، بطری های آب زمزم را در داخل کیف دستی خود در درون هواپیما همراه داشته باشند.
اعزام کاروان های حج ایران به عربستان از روز بیست و چهارم اردیبهشت گذشته آغاز شد و تا روز بیست و یکم خردادماه ادامه یافت.
پس از انجام مناسک حج تمتع در هفته جاری، اکنون روند بازگشت آنان به کشور آغاز شده است.