در دومین جلسه روحانیون در مدینه تأکید شد؛
ضرورت معرفی آثار اسلامی شهر پیامبر(ص) به زائران مدینه بعد

حجت‌الاسلام والمسلمین فلاح‌زاده، کارشناس مسائل شرعی در دومین نشست روحانیون و معین و معینه‌های کاروان‌های مدینه بعد در حج 1403 بر ضرورت معرفی آثار و اماکن تاریخی اسلامی شهر مدینه به زائران ایرانی تأکید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج، دومین نشست روحانیون و معین و معینه‌های کاروان‌های مدینه بعد امروز(پنجم تیر) در هتل «میراج السلام» شهر مدینه منوره برگزار شد.


این مراسم با تلاوت حمید صفدری، قاری ممتاز و عضو کاروان قرآنی نور آغاز شد و در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی اخویان، مدیر امور فرهنگی  آموزشی معاونت فرهنگی بعثه مقام رهبری ضمن سخنانی بر ضرورت برنامه‌ریزی برای استفاده بهتر زائران از فرصت حضور در مدینه، همراهی روحانیون کاروان ها با زائران در زیارت‌های گروهی همچون روضه شریفه و... تأکید کرد.




حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین فلاح‌زاده، از خطیبان بعثه نیز در این نشست از روحانیون خواست که به زائران توصیه کنند نمازهای خود را به صورت جماعت در مسجدالنبی(ص) اقامه کنند و از خواندن نماز زیارت به ویژه بعد از زیارت ائمه بقیع(ع) غافل نشوند.


وی افزود: شهر مدینه منوره، آثار تاریخی و اسلامی زیادی دارد که از جمله آن می‌توان به  «مشربه ام ابراهیم» که مدفن حمیده خاتون مادر امام موسی کاظم(ع) و نجمه خاتون مادر امام رضا(ع) است، اشاره کرد. «مَشربه امّ ابراهیم»، باغ کوچکی در منطقه «عوالی» مدینه بوده که خانه ماریه قبطیه، همسر پیامبر(ص) و مادر ابراهیم فرزند رسول خدا(ص) نیز بوده است.



این کارشناس مسائل شرعی همچنین از روحانیون کاروان‌ها خواست به زائران توصیه کنند که در هنگام حضور در مسجدالنبی(ص) برای دوستان و نزدیکان خود دعا کنند و اگر از کسی کینه و کدورتی دارند، به مبارکی حضور در این مکان مقدس گذشت و ایثار کنند.


کامل‌بودن نماز در مسجدالنبی(ص)، مشارکت در دوره‌های مدینه‌شناسی توضیحاتی درباره مسجدِ شجره و حدّ ترخّص مدینه منوره و تلاوت قرآن در این مکان مقدس از دیگر توصیه‌های حجت‌الاسلام فلاح‌زاده بود که از روحانیون کاروان‌ها خواست این مسائل را به زائران منتقل کنند.