زائران ایرانی فراز‌های دعای کمیل را امشب در مکه زمزمه می‌کنند

مراسم دعای کمیل زائران ایرانی امشب در هتل‌های محل اسکان حجاج در شهر مکه برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، درحال حاضر نزدیک به 50 هزار زائر ایرانی در شهر مکه حضور دارند و فرازهای دعای روح بخش کمیل را در جوار بیت الله الحرام زمزمه می‌کنند.


دعای کمیل زائران ایرانی به شکل متمرکز با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی از سوی بعثه مقام معظم رهبری در هتل کدی تاور 2  که پذیرای حجاج است، برنامه‌ریزی شده است. دراین مراسم حاج حمید رمضانپور مداح اهل بیت مناجات عارفانه مولی الموحدین حضرت علی (ع) را قرائت خواهد کرد.


علاوه بر مراسمی که با حضور و سخنرانی سرپرست حجاج ایرانی برگزار می‌شود؛ آئین‌های مشابه دیگری به صورت متمرکز در هتل‌های میدان با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حمید رضا مهدوی ارفع، ویولت با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین  محمد باقر حیدری کاشانی و بلدالطیب محل استقرار ستاد عملیات حج ۱۴۰۳ با حضور هزاران زائرایرانی در مکه مکرمه برگزارمی شود و مؤمنان در جوار بیت الله الحرام با نوای مداحان اهل بیت حاج سید محمود علوی، حاج امیرعارف و حاج حمید رمضانپور فرازهای دعای کمیل را زمزمه می‌کنند.


دراین محافل وحید براتی ، امیرحسین انواری ، یوسف قنبری و صادق بیت سعید از قاریان ممتاز کشورمان و عضو کاروان قرآنی «نور» آیاتی از کلام الله مجید را تلاوت خواهند کرد.


این مراسم از ساعت ۲۲ به وقت مکه مکرمه (۲۲:۳۰ دقیقه به وقت تهران) آغاز می‌شود. همچنین آئین‌های دعای روحبخش کمیل در دیگر هتل‌های زائران ایرانی نیز با سخنرانی روحانیون کاروان‌ها و قرائت دعای کمیل توسط مادحان اهل بیت (ع) برنامه‌ریزی شده است تا تمام حجاج ایرانی بیت‌الله الحرام در فضای ملکوتی مکه مکرمه همصدا با نجوای دعای کمیل امیرمؤمنان (ع) با پروردگار کعبه به راز و نیاز و مناجات بپردازند و فرازهای دعای روح بخش کمیل را زمزمه کنند.


دعای کمیل از معروف‌ترین دعاهایی است که مسلمانان آن را در شب‌های جمعه می‌خوانند و از خدا طلب آمرزش می‌کنند.