آیین دعای ندبه حجاج ایرانی در مکه مکرمه برگزار شد

مراسم پرفیض دعای ندبه با حضور حجاج ایرانی در هتل های زائران ایرانی در مکه مکرمه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ، این مراسم از ساعت 8 صبح جمعه (بوقت محلی) در سه هتل ویولت، میدان و سدره الاحسان  مکه مکرمه به صورت متمرکز برگزار شد و حجاج ایرانی که به حرم امن الهی مشرف شده اند دعای پرفیض ندبه را در فضایی معنوی زمزمه کردند.


در این مراسم که به همت بعثه مقام معظم رهبری برگزار شد حاج حمید رمضانپور ، حاج امیر عارف و حاج سید محمود علوی مداحان اهل بیت ضمن قرائت دعا به ذکر مصیبت و نوحه خوانی پرداختند و زائران خانه خدا اشک‌ریزان فرازهای این دعا شریف را زمزمه و تعجیل در فرج منجی عالم بشریت را از خداوند متعال مسئلت کردند.



آیین معنوی دعای ندبه همچنین با حضور کاروان‌های زائران ایرانی مستقر در هتل های  مکه مکرمه در فضایی آکنده از معنویت به صورت خودجوش برگزار شد و زائران یاد شهدای خدمت، رئیس‌جمهور و همراهانشان را نیز گرامی داشتند  و در غم از دست دادن این شهدا به سوگ نشستند.



گفتنی است که امام صادق (ع) دعای ندبه را به شیعیان زمان خویش آموختند و امر فرمودند که این دعا در اعیاد چهارگانه جمعه، فطر،غدیر و قربان خوانده شود.