تأکید بر طلب استغفار در حرم نبوی در محافل انس و معرفت اهل‌ سنت

سخنرانان محافل انس و معرفت ویژه زائران اهل تسنن در مدینه منوره ضمن تأکید بر ضرورت ذکر و دعا، قرائت قرآن و اقامه نماز در حرم شریف نبوی، بر استفاده از فرصت حضور در این مکان نورانی برای طلب استغفار تاکید کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج، محافل انس و معرفت ویژه زائران اهل سنت در مدینه منوره به همت مدیریت اهل سنت بعثه مقام معظم رهبری در هتل‌های محل اسکان زائران اهل تسنن در حال برگزاری است.


در این محافل علاوه بر قرائت قرآن که از سوی قاریان عضو کاروان قرآنی «نور» صورت می‌گیرد، شخصیت‌های برجسته اهل سنت درباره مناقب نبی مکرم اسلام و فضیلت زیارت حرم شریف نبوی سخنرانی می‌کنند.


در همین راستا، گلدی آخوند کمالی، عضو شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت خراسان شمالی، بر ضرورت حفظ دستاوردهای سفر معنوی حج و سختی‌های حضور در مشاعر مقدسه تأکید کرد و گفت: یکی از آورده‌های این موسم معنوی برای حجاج باید این باشد که رفتار، گفتار، کردار و اعمال آن‌ها با گذشته تفاوت کند و اشتباهات گذشته را تکرار نکنند.


وی گفت: اگر در زندگی گذشته خود به ناحق ظلمی را در حق کسی مرتکب شده‌اید، در حرم شریف نبوی طلب استغفار کنید و در صورتی که امکان جبران وجود دارد پس از بازگشت به وطن، از او حلالیت بطلبید.





گلدی آخوند کمالی افزود: در مدینه النبی(ص) از رسول خدا بخواهید که اگر کاستی در زندگی گذشته شما بوده است، شما را شفاعت کند که خداوند متعال شما را ببخشد.


آخوند حاج خال‌محمد سرفراز، از علمای برجسته اهل‌سنت خراسان شمالی نیز از سخنرانان محافل انس و معرفت اهل تسنن بود که تأکید کرد: زیارت مرقد پیامبر اسلام در مدینه منوره از مستحبات نزدیک به واجب است و اگر زائر با اخلاص و با عشق به نبی(ص) این زیارت را به جا بیارود، نبی مکرم اسلام در قیامت او را شفاعت خواهد کرد.




مولوی محمد اسحاق مدنی، رئیس شورای افتاء اهل سنت بعثه نیز ضمن سخنانی در محفل هتل «میراج السلام» مدینه منوره، گفت: قدم نهادن در سرزمین مدینه و زیارت مرقد پیامبر(ص) از ثوابی برخوردار است که قابل وصف نیست و پاداش زائری که با نیت خالصانه این مکان نورانی را زیارت کند، قابل شمارش نیست.


شیخ خلیل افرا، عضو شورای افتای مدیریت اهل سنت نیز از سخنرانان این محفل بود که از زائران خواست از فرصت چند روزه حضور در مدینه النبی(ص) و حرم نورانی نبوی برای کثرت ذکر و دعا، اقامه نماز و قرائت قرآن بهره ببرند و تأکید کرد: تلاوت کلام وحی در حرم شریف نبوی از ثواب زیادی برخوردار است.