در نشست دست‌اندرکاران حج در مدینه تأکید شد؛
ضرورت تداوم نظارت میدانی بر خدمات‌رسانی به زائران مدینه بعد

در نشست دست‌اندرکاران حج 1403 در مدینه منوره بر ضرورت تداوم نظارت میدانی بر خدمات‌رسانی به زائران مدینه بعد در حوزه‌های مختلف اعم از تغذیه، فعالیت‌های فرهنگی، حمل و نقل، درمانی و...تأکید شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی اخویان، مدیر امور فرهنگی آموزشی بعثه در ابتدای این نشست، خدمت به زائران را بسیار با اهمیت و فضیلت دانست و گفت: همکاری تمامی مدیران و اعضای بخش‌های مختلف برای تداوم خدمت‌رسانی به زائران ضروری است و ما باید تلاش کنیم که زائران مدینه بعد از دریافت خدمات مختلف از جمله امور فرهنگی محروم نشوند.


در ادامه این نشست، علی اصغری، رئیس ستاد مدینه حج 1403 روند خدمت‌رسانی به زائران را مطلوب و عملیات انتقال زائران از فرودگاه مدینه به کشور را روان توصیف کرد و گفت: تاکنون 26 هزار و 800 زائر مدینه بعد از مکه مکرمه وارد شهر پیامبر(ص) شده‌اند که اکثر آن‌ها پس از حضور 5 روزه در این شهر، از طریق فرودگاه مدینه عازم میهن اسلامی شده‌اند.




اصغری با اشاره به این که در حال حاضر حدود 10 هز زائران ایرانی در مدینه حضور دارند، گفت: از ابتدای عملیات انتقال زائران به کشور از طریق فرودگاه مدینه، تاکنون 34 هزار و 500 زائر از طریق این فرودگاه عازم کشور شده‌اند.


 


رئیس ستاد مدینه گفت: از آغاز عملیات حج امسال تاکنون در دو آشپزخانه ایرانی در مدینه منوره، 972 هزار وعده غذاتی برای زئران طبخ شده است.


وی در پایان مشکل انتقال آب زمزم به کشور را از مهم‌ترین موضوعات و دغدغه‌های زائران دانست و گفت: نظارت‌های لازم بر روند خدمات‌رسانی به زائران در حوزه‌های مختلف از جمله تغذیه، حمل و نقل و.. ادامه دارد.
حجت‌الاسلام والمسلمین هادی اکبری، مدیر امور اهل سنت بعثه مقام معظم رهبری نیز در این نشست گفت: از مجموع 98 کاروان اهل سنت، 94 کاروان مدینه بعد هستند .


حجت‌الاسلام اکبری در پایان رسیدگی به برخی گلایه زائران اهل سنت برای انتقال آب زمزم به ایران از سوی مسئولان مربوطه را خواستار شد.


فاضل شیرخانی، رئیس مرکز پزشکی نیز در این نشست، روند خدمات‌رسانی درمانی به زائران را نسبت به روزهای گذشته مطلوب‌تر دانست و گفت: در حال حاضر دو زائر ایرانی در بیمارستان‌های سعودی بستر هستند.




یادآوری می‌شود، ضرورت نظارت بر فعالیت آشپرخانه‌های محل طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی، اتخاذ تدابیر لازم برای برپایی مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری، آمادگی واحد حمل و نقل به زائران برای تداوم زیارت دوره(زیارت اماکن مقدس)، پیگیری نوبت‌دهی به زائران زیات روضه شریفه، تدوام اطلاع‌رسانی به زائران مدینه بعد برای عدم قراردادن آب زمزم در چمدان و...از جمله موضوعاتی بود که از سوی مسئولان بخش‌های مختلف ستاد مدینه در این نشست مطرح و بررسی شد.