بازدید مسئولان حج و زیارت در نجف اشرف از آشپزخانه طبخ غذای زائران ایرانی

مسئولان دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری و ستاد نجف اشرف از روند طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی در آشپزخانه الغدیر نجف بازدید کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج ، آشپزها و کارکنان ایرانی آشپزخانه «الغدیر» در نجف اشرف روز دوشنبه (15مرداد) میزبان حجت الاسلام و المسلمین حسین کاردان  و آقای عادل هژبری فر مسئولان دفاتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری و ستاد حج و زیارت درنجف بودند.


حجت الاسلام والمسلمین کاردان و رئیس ستاد نجف ازبخش‌های مختلف آشپزخانه الغدیر شامل آماده‌سازی گوشت و مرغ؛ طبخ غذا؛ انبار و سردخانه نگهداری مواد پروتینی بازدید کردند و با توضیحات ناظر حوزه تغذیه در جریان فعالیت‌های این مجموعه قرار گرفتند.



حجت الاسلام و المسلمین کاردان دراین بازدید خطاب به نیروهای ایرانی آشپزخانه الغدیر گفت: شما باید توفیق و فرصت خدمت به زائران این سرزمین را که خداوند نصیب تان کرده است، قدر بدانید و تلاش کنید که غذای سالم و با کیفیت برای آنان تهیه کنید .


وی به کارکنان آشپزخانه‌ الغدیر که مسئولیت پخت غذای زائران را بعهده دارند، توصیه کرد تا با توجه به تجربه‌ای که دارند پیشنهادها و انتقادها را در نظر گرفته و از آنها برای افزایش کیفیت طبخ غذا متناسب با ذائقه ایرانی بهره ببرند.



بهداشت و نظافت آشپزخانه و استفاده از مواد اولیه مرغوب از نکاتی بود که در این بازدید مورد تاکید قرار گرفت.