وزیر راه: گرانفروشی بلیت اربعین را تحمل نمیکنیم
در پی افزایش قیمت بلیتهای پرواز اربعین، وزیر راه در اقدامی قاطع از برخورد جدی با متخلفان خبر داد و تاکید کرد: هرگونه گرانفروشی در این ایام ، قابل تحمل نیست و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، مهرداد بذرپاش در آیین گرامیداشت دستاندرکاران حج تمتع امسال با بیان اینکه همواره مدنظر بود که در وزارت راه و شهرسازی با صنایع متعددی مواجه هستیم، افزود: در صنعت حملونقل یکی کارهایی که دنبال آن بودیم، توسعه ناوگان است.
وی با بیان اینکه نمیتوانیم در صنعتی با ناترازی بسیار بالا، تجویز آزادسازی کنیم، گفت: ناوگان هوایی از سن بالا رنج می برد و ایمنی پروازها به عنوان اصلی ترین موضوع در صنعت هوایی باید مدنظر باشد.
وی به عملیات حج امسال اشاره کرد و با قدردانی از دست اندرکاران آن، گفت: در آن ایام، رهبر معظم انقلاب پیگیر بودند تا کمترین خلل در عملیات حج اتفاق بیفتد.
وی با اشاره به فعالیت ۲۹ شرکت هواپیمایی خارجی در ایران، اظهار کرد: در صنعت همواره باید توسعه بازار در دستور کار قرار داشته باشد. از سوی دیگر در صنعت هوایی که با تحریم مواجه است باید به تاب آوری توجه شود. امروز ارسال هواپیما برای تعمیر به خارج نداریم که نشان می دهد مسیر را درست رفته ایم.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به عملیات اربعین حسینی، گفت: سال گذشته عملیات اربعین به خوبی برگزار شد و با وجود مشکلات فوقالعاده بود. امیدواریم امسال رکوردهای بالاتر و کیفیت بالاتری را برای عملیات اربعین ثبت کنیم.
بذرپاش با بیان اینکه با کسی که می خواهد در پروازهای اربعین حسینی حق مردم را نادیده بگیرد؛ باید بدون ملاحظه برخورد شود، افزود: اینکه گفته می شود، فلانی نگران می شود یا شرکت و آژانس برای فلانی است، قابل قبول نیست.
وی پیش بینی کرد پروازهای اربعین حسینی ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد افزایش یابد.