اعضای کاروان قرآنی اربعین انتخاب شدند

مسئول کارگروه قرآنی کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین از معرفی اعضای کاروان قرآنی جمهوری اسلامی ایران اعزامی به اربعین خبر داد و گفت: در این کاروان ۱۳۲ قاری و یک گروه تواشیح از ایران و ۱۴ ملیت دیگر حضور دارند.

سیدمحمد موجانی، مسئول کارگروه قرآنی کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین در گفتگویی با اشاره به تعیین اعضای کاروان قرآنی اعزامی به اربعین گفت: کاروان قرآنی جمهوری اسلامی ایران امسال هم مانند سال‌های قبل و با استفاده از تجارب ۱۰ سال گذشته در قالب قاریان و گروه‌های مدیحه‌سرایی عازم کشور عراق خواهند شد.


وی با اشاره به اینکه فعالیت این کاروان از ۲۴ مردادماه تا پنجم شهریورماه خواهد بود، افزود: در کاروان امسال بیش از ۱۰۰ قاری قرآن کریم و موشح در دو بخش بانوان و آقایان حضور دارند. علاوه بر این قاریانی از ۱۴ ملیت از طریق ایران به عراق اعزام می‌شوند. اعضای کاروان از مبادی نجف، کوت، حله، دیاله و بغداد به سمت کربلا حرکت خود را آغاز می‌کنند و به اجرای برنامه می‌پردازند.


موجانی تصریح کرد: پایان‌بخش برنامه‌های این کاروان محفل انس با قرآن در شب اربعین حسینی در کربلای معلی خواهد بود. با توجه به وقایع اخیر که در فلسطین و غزه رخ داده، محور برنامه‌های قرآنی امسال مسئله فلسطین، غزه و یادبود شهدای فلسطین و در رأس آنها شهید اسماعیل هنیه است. امیدوارم ثواب این تلاوت‌ها و فعالیت‌ها به روح همه شهدا از صدر اسلام تا کنون و به خصوص شهدای فلسطین برسد.


مسئول کارگروه قرآنی کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین تصریح کرد: یکی از ویژه‌برنامه‌های امسال حضور اعضای کاروان در محافل قرآنی که از طریق اعتاب مقدسه کشور عراق مانند عتبه علوی، عتبه حسینی، عتبه عباسی و سایر عتبات عالیات برگزار می‌شود، است.


وی اظهار کرد: تلاش خواهد شد تا اخبار کاروان قرآنی در موکب‌های مختلف همراه با تصاویر از طریق خبرگزاری‌ها و شبکه‌های اجتماعی به دست قرآن‌دوستان برسد. علاوه بر اینکه رسانه ملی نیز از طریق شبکه‌های مختلف به خصوص شبکه‌های یک تا سه و شبکه نسیم این برنامه‌ها را پوشش می‌دهند.