بازدید از آشپزخانه پخت غذای عمره گزاران ایرانی در مکه+فیلم

مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در مکه در ادامه بازدیدهای خود ، ضمن حضور در آشپزخانه پخت غذای معتمرین ایرانی درمکه مکرمه ، با مدیر و دست اندرکاران این مجموعه صنعتی گفتگو کرد و از روند کار آنان جویا شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین رجبعلی زمانی مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در مکه در ادامه بازدیدهای خود ضمن حضور در آشپزخانه پخت غذای عمره گزاران ایرانی در مکه مکرمه، با مدیر و دست‌اندرکاران این مجموعه صنعتی گفتگو کرد و از روند کارآنان جویا شد.


در این بازدید که چند تن از دست اندرکاران،  مسئولان و روحانیون عملیات و ستاد عمره درمکه مسئول دفترنمایندگی بعثه مقام معظم رهبری دراین شهر را همراهی می‌کردند، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین زمانی در بازدید از بخش‌های مختلف آشپزخانه الافندی که ظرفیت طبخ دهها هزار پرس غذا در هر وعده را دارد از روند آماده‌سازی مواد غذایی و پخت غذا مطلع شد.



در این بازدید محمد کاظم ضمیری، مدیر ایرانی آشپزخانه مرکزی الافندی با اشاره به اینکه بهترین اقلام و مواد اولیه برای استفاده در این مجموعه تامین شده است از چگونگی فعالیت آشپزخانه الافندی در عملیات عمره برای طبخ غذاهای متنوع با توجه به سلایق زائران گزارش داد و مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در مکه نیز به آشپزها و عواملی که در سالن های آشپزخانه مشغول فعالیت بودند، خسته نباشید گفت و برای آنان سلامتی از خداوند منان مسئلت کرد.



وی خطاب به نیروهای دست اندرکار در تامین غذای معتمرین ارزش فعالیت آنان در تأمین سلامت غذاهای طبخ شده را یادآور شد و اظهار داشت: شما خادمان ضیوف الرحمان با تلاش و کاری که انجام می دهید از اجر و ثواب بالایی بهره‌مند خواهید شد.


وی با اشاره به روایتی از امام صادق (ع) افزود: امام در پاسخ به شخصی که سوال کرد من وسایل و لوازم زائران را نگهداری می‌کنم تا آنها با آرامش به زیارت بروند آیا از زیارت محروم می‌شوم و یا برای هم من ثوابی هست، فرمود: نه تنها مثل آنها بلکه بیشتر هم ثواب خواهی برد.