ضربه مهلک مقاومت لبنان به اشغالگران/ حمله حزب‌الله به تیپ گولانی با بیش از80 کشته و زخمی از نظامیان صهیونیست

منابع خبری از هلاکت دست‌کم ۱۵ نظامی صهیونیست و زخمی‌شدن بیش از 65 نظامی دیگر در حمله پهپادی حزب‌الله به مقر تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی خبر دادند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اذعان کردند که در پی انفجار یک پهپاد انتحاری حزب‌الله در پادگان تیپ گولانی ارتش این رژیم در بنیامینا بیش از 80 صهیونیست کشته و زخمی شده‌اند.


رسانه‌ها اعلام کردند که علاوه بر دست کم 15 کشته ، آمار زخمی‌های حمله پهپادی حزب‌الله لبنان به پایگاه نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب حیفا به ۶۹ نفر افزایش یافته است که حال تعدادی وخیم گزارش شده است.


برخی رسانه‌ها گزارش دادند که چندین بالگرد و ۵۰ دستگاه آمبولانس برای انتقال صهیونیست‌های زخمی‌شده به بیمارستان به محل انجام عملیات اعزام شده‌اند.


رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که اصابت پهپاد مقاومت به این پایگاه ارتش رژیم صهیونیستی در حالی انجام شده که هیچ گونه آژیر هشداری در محل اصابت به صدا در نیامده است.


همچنین رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع آگاه اذعان کرد که حزب‌الله لبنان در این عملیات ترکیبی موفق شده با شلیک چندین موشک، سامانه‌های پدافند هوایی ارتش رژیم صهیونیستی را فریب داده و پهپاد به پرواز درآمده را پوشش دهد.


شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز اذعان کرد که سامانه‌های پدافند هوایی ارتش رژیم صهیونیستی بارها تلاش کرده‌اند که این پهپاد را رهگیری کنند، اما موفق نشده‌اند. برخی شهرک‌نشینان صهیونیست نیز اعلام کردند که این پهپاد در آغاز موشکی را به سمت هدف خود شلیک و سپس به آن برخورد کرده و منفجر شده است.


این رسانه‌ها اذعان کردند که این پهپاد به پایگاه تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی اصابت کرده است.


کمی پیش‌تر نیز حزب‌الله لبنان اعلام کرد که با یک پهپاد انتحاری به تجمع نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در پادگان صهیونیستی «زرعیت» حمله و این پهپاد به هدف خود اصابت کرده است.