افزایش آمار شهدا در لبنان و وحشت شهرک‌نشینان از بازگشت به خانه

براساس اعلام وزارت بهداشت آلمان از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی به این کشور در هشتم اکتبر سال گذشته میلادی تا روز گذشته ۲۵۴۶ نفر به شهادت رسیده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ها، وزارت بهداشت لبنان با صدور بیانیه‌ای جدیدترین آمار شهدا و زخمی‌های حملات ارتش رژیم صهیونیستی به این کشور از هشتم اکتبر سال گذشته میلادی تا روز گذشته را اعلام کرد.


وزارت بهداشت لبنان بیان کرد که در پی حملات ارتش رژیم صهیونیستی به لبنان از هشتم اکتبر سال ۲۰۲۳ تا روز گذشته ۲۵۴۶ نفر به شهادت رسیده‌اند.


همچنین بر اساس بیانیه وزارت بهداشت لبنان این حملات در مجموع به زخمی‌شدن ۱۱۸۶۲ نفر نیز انجامیده است.


علاوه بر این وزارت بهداشت لبنان در این بیانیه تاکید کرد که حملات روز گذشته صهیونیست‌ها به نقاط مختلف لبنان شهادت ۶۳ نفر را در پی داشته است.


همچنین این نهاد پزشکی لبنانی تصریح کرد که در نتیجه حملات روز گذشته ارتش رژیم صهیونیستی به خاک لبنان ۲۳۴ نفر هم زخمی شده‌اند.


همچنین وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که شمار شهدای حمله روز گذشته ارتش رژیم صهیونیستی به بیمارستان «الحریری» در ضاحیه جنوبی بیرون به ۱۸ نفر و شمار زخمی‌های این حمله نیز به ۶۰ نفر افزایش یافته است.


 حمله حزب‌الله به پایگاه صهیونیست‌ها در جنوب حیفا


حزب‌الله لبنان بیانیه‌هایی را در خصوص حملات رزمندگان مقاومت اسلامی به نظامیان، جنگ‌افزارها و پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی منتشر کرد.


اداره اطلاع‌رسانی حزب‌الله لبنان اعلام کرد: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در غزه و یاری مقاومت شجاع و شریف آن، در راستای دفاع از لبنان و ملت آن، در واکنش به تعرض‌ها و جنایت‌های دشمن صهیونیست، در قالب سلسله عملیات خیبر و با رمز «لبیک یا نصرالله» مقاومت اسلامی ساعت ۶:۵۵ شامگاه روز سه‌شنبه بیست‌ودوم اکتبر ۲۰۲۴ با چندین پهپاد انتحاری حمله‌ای هوایی را به پایگاه الیاکیم در جنوب حیفا انجام داد. این پهپادها دقیقاً به اهداف خود اصابت کردند.



در بیانیه دیگر حزب‌الله لبنان آمده است: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در غزه و یاری مقاومت شجاع و شریف آن و در راستای دفاع از لبنان و ملت آن، رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۲:۰۰ بعد از ظهر روز سه‌شنبه بیست‌ودوم اکتبر ۲۰۲۴، هنگام پیشروی گروهی از نظامیان دشمن اسرائیلی به سوی یک تانک مرکاوای هدف قرارگرفته در اطراف شهرک الطیبه، این نظامیان را با یک موشک هدایت‌شونده هدف قرار دادند و به صورت قطعی شماری از آنان را به هلاکت رسانده و شمار دیگری را نیز زخمی کردند.


همچنین حزب‌الله لبنان اعلام کرد که ۲ تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی را در اطراف مسکاف عام و شهرک الطیبه هدف حمله موشکی قرار داده، به آتش کشانده و خدمه آن را به هلاکت رسانده یا زخمی کرده است.


ترس شهرک‌نشیان صهیونیست از بازگشت به خانه


شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی با انتشار نتایج یک نظرسنجی از عدم تمایل شمار زیادی از شهرک‌نشینان آواره به بازگشت به محل اقامت خود در شمال و جنوب سرزمین‌های اشغالی خبر داد.



بر اساس نتایج این نظرسنجی نیمی از صهیونیست‌های آواره‌شده از جنوب سرزمین‌های اشغالی و ۷۰ درصد از شهرک‌نشینان آواره‌شده از شمال اراضی اشغالی به بازگشت به شهرک‌های صهیونیست‌نشینِ محل اقامت خود فکر نمی‌کنند.