انتقاد علمای هند از توهین به پیامبر (ص) در این کشور

علمای هندی با ابراز نگرانی از افزایش تنش‌های فرقه‌ای، خواستار پایان دادن به توهین به حضرت محمد (ص) در این کشور شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل ازایکنا ، «سازمان علمای هند» یادداشتی را به دراپادی مورمو، رئیس جمهور هند ارسال کرد و خواستار مداخله فوری برای جلوگیری از تشدید اظهارات توهین‌آمیز به پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) توسط برخی از رهبران افراطی هندو شد.


این سازمان که یکی از برجسته‌ترین نهادهای علما و مبلغان مسلمان است، نگرانی عمیق خود را از افزایش این توهین‌ها که به تنش‌های اجتماعی در کشور دامن می‌زند، ابراز کرد.


مولانا محمود المدنی، محقق برجسته اسلامی در سخنانی گفت: هند اخیراً شاهد افزایش اظهارات توهین‌آمیز بوده است، بدون اینکه اقدامات قانونی مناسبی علیه عاملان آن‌ها اتخاذ شود.


المدنی تأکید کرد: این اقدامات باعث تعمیق شکاف‌های اجتماعی و تشدید تنش‌های فرقه‌ای می‌شود.


مولانا محمود المدنی خاطرنشان کرد: اخیراً شخصیت‌های برجسته از حوزه‌های مختلف در دهلی دیدار کردند تا درباره این موضوع حساس بحث کرده و برنامه‌هایی برای مقابله با اظهارات تحریک‌آمیز علیه پیامبر اسلام (ص) ارائه کنند.


مدنی افزود: ما احساس می‌کنیم که دولت از برخی از این توهین‌کنندگان محافظت می‌کند که این تهدیدی برای بافت اجتماعی منسجمی است که هند برای قرن‌ها حفظ کرده است.


مدنی درخواست توشار آرون گاندی، نوه مهاتما گاندی، برای تشکیل یک پلتفرم واحد با هدف مبارزه با فرقه‌گرایی و اختلافات مذهبی را ستود.


وی تأکید کرد که سازمان علمای هند تصمیم گرفت یادداشتی رسمی به رئیس جمهور هند، دراپادی مورمو، بفرستد و از او درخواست مداخله فوری برای توقف این گونه سخنان توهین‌آمیز کند.


این علما همچنین نگرانی عمیق خود را از بازگشت نوپور شارما، رهبر سابق حزب بهاراتیا جاناتا به عرصه عمومی پس از برانگیختن جنجال بین‌المللی با اظهارات توهین‌آمیز درباره حضرت محمد (ص) ابراز کردند.


شارما پس از یک سال غیبت مجدداً در گردهمایی‌ هندوها ظاهر شد و در آنجا دوباره به انتشار سخنان نفرت‌انگیز علیه مسلمانان متهم شد.


سازمان علمای مسلمان هند خواستار برداشتن گام های قاطع و سریع برای جلوگیری از تشدید بیشتر فرقه‌گرایی و تضمین حفظ همبستگی اجتماعی است که در طول تاریخ یک ستون اساسی در هند بوده است.