بازدید از آشپزخانه مرکزی طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی در مدینه منوره

مسئول دفتر نمایندگی بعثه در مدینه از آشپزخانه مرکزی طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی در این شهر بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام والمسلمین نجفی روحانی مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در مدینه از آشپزخانه مرکزی طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی در این شهر بازدید و در گفتگو با خادمان این مجموعه توصیه‌هایی را در خصوص خدمت به زائران بیت الله الحرام بیان کرد.


در این بازدید فرآیند تهیه غذای زائران ایرانی در سالن‌های طبخ غذا و نحوه انتقال با هیتر‌های برقی به هتل‌ها، حضوری بررسی و ضمن نظارت بر روند خدمت رسانی در این آشپزخانه، از انبار تدارکات بازدید بعمل آمد.


دراین بازدید، مسئولان انبار و واحد تدارکات ستاد حج در مدینه از فرآیند تهیه اقلام مورد نیاز از جمله گوشت، مرغ، حبوبات، لبنیات و میوه و سبزی از بازار‌های مدینه که برای طبخ غذای زائران مصرف می‌شود، گزارش دادند.


حجت الاسلام والمسلمین نجفی روحانی در جمع کارکنان ایرانی آشپزخانه گفت: طبخ غذای مناسب و سالم موجب می‌شود که زائران انرژی لازم را برای زیارت و انجام اعمال و مناسک داشته باشند و شما در تواب زیارت خدمت به زائران شریک هستید.


مسئول دفتر نمایندگی بعثه در مدینه با اشاره به اینکه پاداش عملکرد صادقانه و خالصانه شما بسیار والاست، به خادمان آشپزخانه مرکزی توصیه کرد که هنگام طبخ غذا با وضو باشند و از ذکر اهل بیت غافل نشوند.


در آشپزخانه مرکزی طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی ۲۶ نفر از آشپز‌های ایرانی فعالیت می‌کنند و در این آشپزخانه درحال حاضر روزانه 15 هزار پرس غذا طبخ می شود.