سرپرست حجاج ایرانی:

همگرایی ، دوستی و همدلی زمینه نزول بیشتر برکات الهی است+فیلم

حجت الاسلام والمسلمین نواب امروز در جمع رئیس و مدیران حوزه ریاست سازمان حج و زیارت همگرایی ، دوستی و همدلی را زمینه نزول بیشتر برکات الهی توصیف کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت که صبح امروز پس از برگزاری محفل انس و معارف قرآن کریم سخن می گفت ، به همگرایی، هماهنگی، همدلی و دوستی در بین خادمین و زائرین مجموعه حج و زیارت اشاره کرد و گفت: برطبق روایات، خداوند در جایی است که جماعت حضور دارد و هر چه همدلی و هماهنگی بیشتر باشد زمینه نزول برکات نیز بیشتر فراهم است.


وی افزود: در مجموعه حج و زیارت خادمین زائرین با همدلی و همگرایی درحال خدمت رسانی هستند و ارتباط آنها با الگوهای معرفتی بزرگ اسلام، پیامبر اکرم و سایر معصومین، درس آموز و اثرگذار است .


نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نوع و شرایط  فعالیت کارکنان حج و زیارت را درداخل کشور، سرزمین وحی و اعتاب مقدسه یادآور شد و با اشاره به تفاوت آن نسبت به خدمات کارکنان دیگر دستگاهها، اظهار داشت: رفاقت و همکاری با رضایت خداوند در کارها ارتباط موثر و معناداری دارد.


وی افزود: همگرایی ، دوستی و رفاقت آثار و برکات خوبی دارد و موجب می شود کار برای خدا پیش برود، در صورتی که اگر تفرقه باشد همه افراد مشغول هم هستند و ثمری ندارد.


حجت الاسلام والمسلمین نواب از خدمات آقای سید عباس حسینی رئیس سابق سازمان حج و زیارت تقدیر کرد و ضمن آرزوی موفقیت ، خیر و برکت برای آقای علیرضا بیات رئیس جدید این سازمان، تاکید کرد: باید نیازهای امروز را بشناسیم و بدانیم چه کاری باید انجام شود تا در مسیر موفقیت گام برداریم.


بر اساس این گزارش، محفل نورانی انس و معارف قرآن کریم، صبح امروز با حضور حجت الاسلام والمسلمین نواب سرپرست حجاج ایرانی، آقای علیرضا بیات رئیس سازمان  حج و زیارت  و جمعی از معاونین، مدیران و کارکنان در نمازخانه این مجموعه برگزار شد.



در این محفل نورانی محمد تقی نوران از قاریان ممتاز و بین المللی کشورمان آیات 249 تا 254 سوره بقره را  قرائت کرد و در ادامه  حجت الاسلام والمسلمین منصور میر احمدی معاون امور بین الملل بعثه مقام مظم رهبری ضمن تبیین این آیات در موضوع ایمان و پایداری در قرآن سخن گفت.


وی با اشاره به معنای آیات 249 تا 251 سوره بقره به نقش و تاثیرایمان در پایداری و مقاومت و در نهایت نصرت و پیروزی الهی اشاره کرد وعلم و دانایی و توانایی جسمی را ویژگی های اساسی یک حکمران برای اداره جامعه دانست.


معاون امور بین الملل بعثه با اشاره به اینکه کثرت در عدد و برخورداری از تجهیزات و امکانات صرفا عامل پیروزی در جنگ ها نیست ، افزود: عوامل دیگری مانند ایمان به خداوند متعال می تواند جبران کننده کمی تعداد و امکانات و تجهیزات باشد که در طول تاریخ نمونه های زیادی داشتیم و امروز هم ما این معادله را در جریان مقاومت و رویارویی  جبهه مقاومت با رژیم صهیونیستی شاهد هستیم.



وی اضافه کرد: نوع رویارویی و تجهیزات و امکانات رژیم اشغالگر قدس قابل مقایسه با جریان مقاومت نیست ولی ان شاءالله خداوند هرچه زودتر پیروزی را نصیب جریان مقاومت خواهد کرد.


حجت الاسلام والمسلمین میر احمدی با اشاره به اینکه قرآن درآیه 250 اشاره دارد قلب کسی که ایمان به خدا دارد با ریختن عامل پایداری ، مقاوم می شود، اظهار داشت: وقتی صبر داخل قلب انسان شد و تحمل پیدا کرد قدم هایش   ثابت و مستحکم می شود و بدنبال آن نصرت و پیروزی هم خواهد آمد.



وی با تاکید براینکه اگر گروهی در مقابل فساد و طغایانگری به پا برنخیزند، زمین فاسد می شود، افزود: اگر طغایانگری و ظلم و ستم در جامعه ای شکل بگیرد و گروهی به مقابله برای از بین بردن آن قیام نکنند در مرحله اول فساد دامنگیر جامعه خواهد شد و در مرحله دوم این فساد اهل زمین به فساد کشیده می شود. این دلیل اصلی است که خداوند از انسان ها خواسته است در برابر ظلم و ستم مقاومت کنند و به دفاع بپردازند.