هلاکت پنج نظامی و افسر صهیونیست در درگیریهای شمال غزه

با هلاکت ۴ نظامی دیگر صهیونیست در شمال نوار غزه طی درگیری با رزمندگان مقاومت فلسطین، تعداد کشتههای ارتش اسرائیل در این منطقه طی ۲۴ ساعت گذشته به ۵ نفر رسید که یکی از آنها، از افسران ارشد صهیونیست است.
منابع اسرائیلی اعلام کردند که چهار نظامی صهیونیست در درگیریهای شمال نوار غزه به هلاکت رسیدند تا به این ترتیب، طبق آمار رسمی، تعداد کشتهشدگان این ارتش در شمال غزه طی 24 ساعت گذشته به 5 نفر برسد.
به گزارش خبرگزاری ها، روزنامه اسرائیل تایمز اعلام کرد که چهار نظامی رژیم صهیونیستی در درگیریهای شمال نوار غزه به هلاکت رسیدند.
این نظامیان اسرائیلی با نامهای «اور کاتس»، «نافیه یائیر اسولین»، «گاری لالهروایکیما زولات» و «اوویر الیاهو» از نیروهای گردان شمشون ۹۲ تیپ کفیر بودند.
پیش از این شب گذشته ارتش رژیم صهیونیستی از هلاکت یک افسر ازیگان لوتار در شمال غزه خبر داده بود.
با توجه به تداوم جنگ و تلفات سنگین ارتش رژیم صهیونیستی در طول بیش از ۴۰۰ روز جنگ، تشکیلات نظامی رژیم اشغالگر به هزاران نیرو نیاز دارد.