مجلس یادبود خادم پیشکسوت ضیوف‌الرحمن در قم برگزار شد

مجلس یادبود مرحوم حاج ابوالقاسم جوادیان از پیشکسوتان مدیریت کاروان‌های حج و زیارت در پژوهشکده حج و زیارت قم برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، مجلس یادبود مرحوم حاج ابوالقاسم جوادیان از پیشکسوتان مدیریت کاروان‌های حج و زیارت با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت ، حجت الاسلام و المسلمین  سید علی قاضی عسکر تولیت آستان عبدالعظیم حسنی و جمعی از روحانیون و مدیران کاروان‌های حج و عتبات روز پنج‌شنبه)اول آذر) در پژوهشکده حج و زیارت قم برگزار شد.



در این مراسم از خدمات چهل‌ساله مرحوم حاج ابوالقاسم جوادیان درعرصه خدمت‌رسانی به زائران خانه خدا تجلیل به عمل آمد.


مرحوم حاج ابوالقاسم جوادیان از مدیران با سابقه امور حج و زیارت بود که پیش از انقلاب خدمت‌رسانی به زائران را آغاز کرد و در سال‌های متمادی پس از انقلاب نیز به عنوان مدیر کاروان بعثه مقام معظم رهبری و ستاد حج و زیارت به خدمت‌رسانی در سرزمین وحی پرداخت.


وی از مبارزان انقلابی بود که در زمان حضور امام خمینی(ره) در پاریس نیز حضور یافته و پس از انقلاب برای اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری تلاش‌های فراوانی نموده بود.