پخت 5100 پرس غذا در هر وعده برای عمره گزاران ایرانی
در بازدید مسئولان دفتر نمایندگی بعثه و ستاد عمره سازمان حج در مدینه از آشپزخانه پخت غذا اعلام شد که در هر وعده غذایی 5100 پرس غذا برای زائران ایرانی شهر پیامبر طبخ و توزیع می شود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی حج، حجتالاسلام والمسلمین مجتبی نجفی روحانی مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در مدینه، به همراه آقای نمازی رئیس ستادعمره سازمان حج و زیارت در مدینه و شماری از اعضای دفتر نمایندگی بعثه و مدیران ثابت هتل ها از آشپزخانه مرکزی زین بازدید کردند.
حجتالاسلام والمسلمین مجتبی نجفی در این بازدید خطاب به کارکنان آشپزخانه گفت: زحماتی که اینجا می کشید و تمام غذایی که اینجا طبخ می شود به نور تبدیل می شود و در طبقی از نور به آسمان می رود و به سوخت معنویت تبدیل و این غذا صرف انرژی زائران برای نماز، طواف، قرآن ، زیارت و دعا می شود.
وی ادامه داد: غذایی که اینجا طبخ می شود با جاهای دیگری که زحمت آشپزی را برعهده دارید، خیلی متفاوت است، این غذا درحکم غذای حضرتی است، چرا به آن میگویم غذای حضرتی چون داخل حرم طبخ می شود که طبق فرموده پیامبر (ص) شهر مدینه است.
وی با تاکید بر اینکه باید نگاه معنوی داشته باشیم زیرا اینجا آشپزخانه بهشتی است و باید با وضو باشیم، گفت: هر وعده غذایی را می توان به نیت یکی از ائمه اطهار طبخ و توزیع کرد.
طبخ 5100 پرس غذا در هر وعده غذایی در آشپزخانه «زین» مدینه
رئیس ستاد عمره مدینه در این بازدید توضیحاتی درباره دستگاههای پخت مواد غذایی، تعداد نیرو و تعداد پرس غذا که در هر وعده غذایی در این آشپزخانه طبخ میشود، ارائه داد.
وی گفت: علاوه بر وعده صبحانه که برای زائران تهیه میشود، در هر وعده غذایی(ناهار و شام)، 5100 پُرس غذا برای زائران حرم شریف نبوی پخت میشود.
نمازی افزود: در مجموع 28 نیروی ایرانی در این آشپزخانه با مدیریت آقای محمد زاده مشغول فعالیت هستند و در این مدت که این تیم در حال طبق غذا در آشپزخانه زین هستند کیفیت غذا ارتقاء هم یافته است و زائران هم از کیفیت غذاهای طبخ شده در مدینه رضایت کامل دارند.