درنشست رئیس سازمان حج و مدیرعامل هواپیمایی بررسی شد؛

چگونگی انتقال حجاج به سرزمین وحی

نشست رئیس سازمان حج و زیارت و مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران(هما) در محل سازمان حج و زیارت برگزار و چگونگی عملیات انتقال زائران ایرانی در حج تمتع ۱۴۰۴ بررسی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج؛ در نشست آقایان علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت و شمس الدین فرزادی پور مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران ، طرفین به بحث و تبادل نظر در خصوص نحوه اعزام زائران حج تمتع ۱۴۰۴ به سرزمین وحی پرداختند.


در این نشست راهکارهای انتقال حجاج با شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران بررسی شد و مورد توجه و گفتگوی مسئولان و دست اندرکاران ذیربط دو طرف قرار گرفت.


همچنین در ادامه این نشست موضوع پروازهای عمره مطرح و رئیس سازمان حج وزیارت بر بهبود کیفیت خدمات هواپیمایی و نظم در انتقال زائران به سرزمین وحی تاکید کرد .


عملیات انتقال زائران حج تمتع از اواسط اردیبهشت ماه سال آینده به سرزمین وحی انجام خواهد شد.


سازمان حج وزیارت در حال بررسی دریافت خدمات هواپیمایی مطلوب و شایسته برای زائران حج تمتع ۱۴۰۴ می باشد.