ادامه حملات رژیم صهیونیستی به سوریه/تانک‌های اسرائیلی به 20 کیلومتری دمشق رسیدند

منابع خبری گزارش دادند که نظامیان اسرائیلی به حومه جنوبی دمشق و هم مرز با لبنان وارد شده و چندین شهرک و روستا را اشغال کردند.

به گزارش شبکه المیادین به نقل از منابع محلی، تانک‌های اسرائیلی در فاصله کمتر از سه کیلومتر از شهر قطنا در حومه جنوبی دمشق توقف کردند که فاصله آن تا پایتخت سوریه نزدیک به 20 کیلومتر است.


ارتش رژیم صهیونیستی روستاها و شهرک‌های عرنة، بقعسم، الریمة، حینه و قلعه جندل و الحسینیة و جباتا الخشب در حومه جنوبی دمشق را به اشغال خود درآوردند.


خبرنگار روسیاالیوم نیز در این باره گزارش داد که پهپادهای اسرائیلی تمام طول شب به صورت پی در پی مناطقی در دمشق را بمباران کردند.


دیروز دوشنبه نیز اماکن نظامی ارتش سوریه در چندین استان هدف حملات هوایی رژیم اشغالگر اسرائیل قرار گرفت.


اسرائیلی‌ها مدعی شدند که حملات آنها برضد پایگاه‌های سلاح‌های شیمیایی و انبارهای موشکی در سوریه بوده که با هدف حفظ امنیت شهروندان اسرائیلی بعد از سقوط بشار اسد انجام شده است.


در همین رابطه قصی ضحاک، نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد از ارتش اسرائیل خواست از اراضی سوریه خارج شود.


وی خواستار توقف حملات اسرائیل به سوریه شد و تاکیدکرد که اسرائیل باید به قطعنامه‌های شورای امنیت و توافقنامه 1974 پایبند باشد.


مخالفان مسلح سوری، روز یکشنبه با قرائت بیانیه‌ای از تلویزیون رسمی سوریه، سقوط حکومت بشار اسد را اعلام کردند.