تاکید بر میزبانی شایسته از دانشجویان عمره گزار

در نشست مدیران کاروان های دانشجویی عمره گزار و مدیران هت ها با مسئول دفتر بعثه رهبری در مدینه و رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها بر میزبانی شایسته از دانشجویان اعزامی به سرزمین وحی تاکید شد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج؛ در این نشست حجت الاسلام والمسلمین نجفی روحانی گفت :وقفه 9 ساله در برگزاری عمره برای زائران ایرانی، ما را به اواخر دهه 70 بازگردانده و باید تلاش کنیم تا رونق را دوباره به عمره دانشجویی بازگردانیم . 
وی گفت : بعثه رهبری از همه ظرفیت خود برای‌ عمره دانشجویی استفاده میکند باید به گونه ای عمل کنیم که تعداد دانشجویان عمره گذار بیشتر شود ، ما باید به گونه ای فعالیت کنیم که اثرات این عمره دانشجویی به دانشگاه و دانشجویان دیگر هم برسد.


در این نشست همچنین حجت الاسلام والمسلمین رستمی رییس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها گفت : همه تلاش دوستان برای این است که دانشجو با رضایت به وطن برگردد و بهترین توفیق ، خدمتگذاری به زائران است .


وی افزود : جریان دانشجویی مجموعه مهمی است و تاثیرگذار در آینده کشور در گذشته، تصور کشور میزبان، این بود که این دانشجویانی که به عنوان عمره گزار به سرزمین وی می آیند، گلچین میشوند‌ در حالی که سیل درخواستها به حدی است که ما ناچاریم از بین متقاضیان قرعه کشی کنیم .


رییس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها گفت : این میزان خدمات به زائران در مکه و مدینه جای قدردانی دارد ما سعی کردیم عمره دانشجویی را با همه‌ نواقص راه اندازی کنیم تا در سال های آینده باکیفیت بیشتر کار را بتوانیم دنبال کنیم.


در این نشست برخی از مدیران کاروان ها و مدیران ثابت هتل ها و روحانیون هم به بیان مطالب خود پرداختند:


 


-فرصت ثبت نام بسیار کوتاه بود و کار را برای مدیر کاروان سخت می کرد ،روند گرفتن ویزا چون به صورت تک به تک بود وقت زیادی گرفت.


 


- باید قبل از اعزام با ثبت نام کنندگان جلسه برگزار شود ، بنده به عنوان مدیر کاروان در فرودگاه با عمره گزاران اشنا شدم ، لازم است که جلسات توجیهی قبل از سفر انجام شود.

- ما به صورت مجازی با دانشجویان جلسه توجیهی برگزار کردیم و این روند ادامه دارد و اگر ستاد عمره بستری را در فضای مجازی ایجاد کند می توان از این فرصت استفاده کرد.



-در کاروان ما تعدادی از دانشجویان اهل سنت هم حضور دارند و بهتر است که همه دانشجویان اهل سنت در قالب یک کاروان با همراهی روحانی اهل سنت به عمره مشرف شوند تا مسائل و احکام خود را بتوانند به درستی انجام دهند.



- تسهیلاتی که قرار بود به دانشجویان داده شود هنوز داده نشده و بسیار سوال برای انها ایجاد شده است


 


-دانشجویان ابتدا تصور می کردند که نیمی از پول عمره را واریز خواهند کرد و مابقی از محل تسهیلات تامین خواهد شد اما این اتفاق نیفتاد و برخی انصراف دادند.



-اگر به کاروان ها به جای یک‌ سیم کارت ۳سیم کارت داده شود عوامل اجرایی با هم می توانند ارتباط داشته باشند و مشکلات مرتفع می شود.


پایان پیام /