هم اندیشی مسئول دفتر نمایندگی بعثه در مدینه با مدیران و روحانیون کاروانهای دانشجویی؛

تلاش برای افزایش بهره معنوی دانشجویان در عمره

مسئول دفتر نمایندگی بعثه در مدینه در دیدار با مدیران و روحانیون کاروانهای دانشجویی گفت: راه اندازی عمره دانشجویی در اولین دوره ازسرگیری سفرهای عمره پس از وقفه 10 ساله باعث شد تا نواقص احصا و برای حل آنها برنامه ریزی شود .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ، حجت الاسلام والمسلمین نجفی روحانی در نشست مدیران و روحانیون کاروانها و مدیران ثابت هتل های محل استقرار دانشجویان عمره گزار ، با اشاره به راه اندازی عمره دانشجویی در اولین دوره ازسرگیری سفرهای عمره پس از وقفه 10 ساله گفت : در این زمینه دو دیدگاه وجود داشت ؛ اینکه وضعیت سفرهای عمره به یک ثباتی برسد و بعد برای عمره دانشجویی برنامه ریزی شود و دیدگاه دوم این بود که همزمان عمره دانشجویی هم آغاز شود که دیدگاه دوم اجرایی و با استقبال چشمگیری هم مواجه شد.


وی افزود: نواقص را با کمک مدیران و روحانیون کاروانها احصا و برای حل نواقص در دوره پیش رو برنامه ریزی می کنیم . 


مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در مدینه گفت: عمره دو اثر بر زائر دارد یکی در ذات خود عمره است و اثر بعدی، اتفاقات و برنامه هایی است که اینجا برای زائر طراحی و اجرا می شود . 


وی به اقبال جوانان به حوزه اعتکاف و زیارت در سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: با وجود وقفه در عمره ، کرونا و مشکلات دیگر انتظار این بود که از عمره دانشجویی استقبال کم باشد اما ۱۳۰هزار نفر ثبت نام کردند که فراتر از تصور بود. 


وی بر لزوم توجه به زیارت در بین زائران اشاره کرد و گفت: بازارگردی زائران نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته است و باید تلاش‌کنیم تا شرایط استفاده و بهره برداری معنوی را برای زائران ایرانی و دانشجویان عمره گزار فراهم کنیم و دانشجو در بازگشت از این سفر روایت شیرین برای هم دانشگاهی های خود داشته باشد.


پیش از سخنان مسئول دفتر نمایندگی بعثه در مدینه روحانیون و مدیران کاروانها و مدیران ثابت هتلهای دانشجویان پیشنهادات و موارد مورد نظر خود را مطرح کردند. 
تاکید بر برگزاری جلسات با دانشجویان پیش از تشرف، لزوم کمک به حفظ فضای معنوی در دانشجو بعد از این سفر با گردهمایی ها و سفرهای زیارتی داخلی، ضرورت تامین هتل هایی در تراز دانشجوی ایرانی و لزوم برنامه ریزی منسجم پیش از سفر برای کار فرهنگی بهتر و موثرتر و پرهیز از کارهای عجله ای و بدون برنامه ریزی از جمله پیشنهادات مطرح شده بود.  


همچنین حاضران سه پیشنهاد افزایش تعداد کادر خدماتی در کاروان برای همراهی با دانشجویان و خدمت رسانی بهتر، تفکیک زائران اهل تسنن و تشیع با همراهی روحانی مختص هر گروه برای استفاده بهتر دانشجویان  و حضور معینه برای همراهی و کمک به دانشجویان دختر در کاروانها را مطرح کردند.