سرچشمه ای از احکام عمره(قسمت سوم)+فیلم

نکات مهمی در خصوص احکام لباس احرام و طهارت بدن

سخنان حجت‌الاسلام نخلی درباره احکام لباس احرام و طهارت در برنامه "سرچشمه ای از احکام عمره"

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت‌الاسلام نخلی، مسئول استفتائات بعثه مقام معظم رهبری در مکه، در سومین قسمت از برنامه "سرچشمه ای از احکام عمره" نکات مهمی در خصوص احکام لباس احرام و طهارت بدن در دوران احرام بیان کردند.


وی در ابتدا توضیح دادند که در زمان محرم شدن، آقایان لباس احرام خود را به دو قسمت تقسیم می‌کنند: یک قسمت که به صورت لنگ به کمربند بسته می‌شود و از ناف تا پایین زانو را پوشش می‌دهد و قسمت دیگر که به عنوان یک لباس بر دوششان انداخته می‌شود. در مقابل، خانم‌ها برای محرم شدن محدودیت خاصی در نوع لباس ندارند و می‌توانند از هر لباسی که زینتی نباشد، استفاده کنند.


حجت‌الاسلام نخلی بر اهمیت مراقبت از طهارت بدن و لباس در زمان احرام تأکید کردند و گفتند که باید مراقب باشند که لباس یا بدن شخص محرم در حد امکان نجس نشود. در صورتی که لباس یا بدن نجس شد، لازم است تا فرد محرم به تطهیر آن اقدام کند. اما ایشان همچنین اشاره کردند که در صورتی که شخصی در زمان احرام به این نکات توجه نکرد، این مسئله به خودی خود آسیبی به اعمال او وارد نمی‌کند، مگر در مواردی مانند طواف یا نماز طواف که احکام خاص خود را دارند.


در پایان، حجت‌الاسلام نخلی بیان کردند که افراد نباید نگران شوند اگر لباس آنها در دوران احرام نجس شد و فوراً به تطهیر آن نپرداختند، زیرا این موضوع آسیبی به اعمال حج آنها نمی‌زند، و در صورت لزوم می‌توانند به راحتی پس از انجام مناسک، لباس خود را تطهیر کنند.


| شناسه مطلب: 125760