دیدار جانبازان و گروه تواشیح حضرت قمر بنی هاشم با مسئول دفتر نمایندگی بعثه در مکه
کاروان جانبازان و گروه تواشیح حضرت قمر بنی هاشم (ع) با حضور در بعثه مقام معظم رهبری، دیداری صمیمی با مسئول دفتر نمایندگی بعثه در مکه داشتند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، در ابتدای این دیدار، آقای یحیی ابطحی، مدیر گروه تواشیح، گزارشی از فعالیتهای گروه فرهنگ قرآنی حضرت قمر بنی هاشم (ع) ارائه داد.
وی گفت: "گروه ما از سال ۱۳۷۳ در شهر مقدس قم با هدف نشر فرهنگ غنی قرآن کریم و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و نمایش توانمندیهای جانبازان در عرصههای مختلف علمی، فرهنگی و قرآنی تشکیل شد. طی این سالها، بیش از ۳۵۰۰ برنامه در داخل و خارج از کشور برگزار کردهایم."
پس از آن، حجتالاسلام هادی اکبری در سخنانی عاطفی و معنوی، ضمن خیرمقدم به جانبازان و گروه تواشیح گفت: "واقعاً حال و هوای ما و زائران با حضور شما عزیزان تغییر کرد. قدمهای شما برای ما برکت به ارمغان آورد و امیدوارم در این ایام معنوی، همه زائران از حضور شما بهرهمند شوند."
مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در مکه ادامه داد: "در روایت داریم که وقتی حاجی به سرزمین مقدس میآید، نگاه خداوند به او در چهار مرحله است. اول، تعبیری است که حاجی ضعیف الرحمان است، به معنای اینکه خداوند به او میل پیدا کرده و او را به سمت خود میخواند.
در ادامه، حجتالاسلام اکبری به تعبیرهای دیگر در روایت اشاره کرد و افزود: "حاجی در سایه خداست و در کفالت خداوند قرار دارد. در این سفر معنوی، حاجی به نزد خداوند میآید و این سفر برای او سفری با عزت و برکت است."
حجتالاسلام اکبری در پایان سخنان خود از حضور جانبازان عزیز قدردانی کرد و آنها را به عنوان نمادهایی از ایمان، ایثار و فداکاری در راه خداوند ستود.