خسارت 450 میلیون دلاری در بخش برق غزه به دلیل جنگ اسرائیل

شرکت توزیع برق غزه ،خسارات اولیه در پی تخریب گسترده شبکه‌های برقی در جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه را حدود 450 میلیون دلار برآورد کرده است.

به گزارش خبرگزاری ها، شرکت توزیع برق غزه در بیانیه‌ای تاییدکرد که بازسازی بخش برق نیازمند بودجه فوری، زمان و تلاش‌های عظیم است و نیاز فوری به مواد و تجهیزات تعمیر و نگهداری برای ازسرگیری ارائه خدمات برق به تاسیسات حیاتی در نوار غزه وجود دارد.


این سازمان افزود که هنوز هیچ یک از مواد مورد نیاز خود را دریافت نکرده است که چالش‌های بزرگی را برای تیم‌های فنی در تأمین برق برای تأسیسات ضروری ایجاد می‌کند.


این شرکت اعلام کرد که 50 نفر از کارکنان خود از جمله مهندسان و تکنسین‌ها را در تجاوزات اسرائیل از دست داده است، اما به کار برای بازسازی آنچه که ویران شده ادامه خواهد داد.


این سازمان خاطرنشان کرد که بیش از 80 درصد از خودروهای این شرکت به طور کامل تخریب شده و این امر باعث شده است که برای تکمیل عملیات تعمیر و نگهداری به ماشین آلات سنگین و بیل مکانیکی نیاز فوری داشته باشد.


این شرکت از جامعه جهانی خواست تا فورا برای تضمین ورود مواد مورد نیاز برای بخش برق مداخله کند و تاکیدکرد که مداخله جهانی برای حمایت از تلاش‌های بازسازی و حفاظت از جان 2.5 میلیون شهروندی که از بحران برق در نوار رنج می‌برند، ضروری است.