بازدید مسئولان حج و زیارت از آشپزخانه کربلا؛

طبخ دو میلیون پرس غذا برای زائران عتبات در سال ۱۴۰۳ / فرایند کاملاً بهداشتی و تحت نظارت است+عکس

مسئولان حج و زیارت که در عراق بسر می‌برند از روند طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی در کربلا بازدید کردند. تعداد غذای‌ طبخ شده برای زائران ایرانی تا پایان سال از دو میلیون پرس در کربلا عبور می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت به همراه آقای علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت و چند تن از معاونین و مدیران این سازمان و بعثه مقام معظم رهبری که برای سرکشی و نظارت بر خدمت رسانی به زائران ایرانی عتبات در عراق بسر می‌برند از آشپزخانه ابوتراب کربلای معلی بازدید کردند.


آشپزخانه متمرکز کربلا، ظرفیت طبخ حدود۱۰هزار پرس غذا را در هر وعده دارد که در حال حاضر حدود شش هزارپرس غذا طبخ و توزیع می‌شود.


مسئولان این آشپزخانه به خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی حج گفتند که در سال ۱۴۰۳ تاکنون بیش از یک میلیون و هشتصد هزار پرس غذا در این آشپزخانه طبخ شده و این آمار تا پایان سال از ۲میلیون پرس عبور خواهد کرد.


این آشپزخانه روزانه به ۱۷۰ کاروان زائران ایرانی در کربلا سرویس‌دهی می‌کند و غذای گرم و سالم در اختیارشان می‌گذارد.


دست اندرکاران حج و زیارت در آینده به دنبال تنوع بیشتر غذایی هستند و برنامه ریزی های لازم در این خصوص را مطابق ذائقه زائران دنبال می‌کنند.


روند نظارت بر کار طبخ غذا، از زمان تهیه اقلام غذایی تا پخت و توزیع فرایند کاملاً بهداشتی و تحت نظارت است.