بازدید عمره‌گزاران ۱۴ کشور از مجمع چاپ قرآن مدینه

گروهی از زائران عمره از ۱۴ کشور از مجمع چاپ و نشر قرآن «ملک فهد» در مدینه منوره بازدید کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل از ایکنا msn.com، این گروه از زائران عمره در چارچوب برنامه فرهنگی وزارت امور اسلامی، تبلیغ و ارشاد عربستان که طی اقامت آنان در مدینه اجرا می‌شود؛ دیروز(۱۱ اسفند) از مجمع چاپ و نشر قرآن ملک فهد بازدید کردند.


این بازدید با روز اول رمضان در عربستان هم‌زمان بود و در راستای برنامه فرهنگی وزارت امور اسلامی عربستان برای زائران عمره طی اقامت آنان در مدینه اجرا شد.


عمره‌گزاران که ۲۵۰ زن و مرد از ۱۴ کشور جنوب آسیا، آسیای میانه و قاره استرالیا(اقیانوسیه) و کشورهای هند، پاکستان، بنگلادش، ترکیه، سریلانکا، نپال، مالدیو، قزاقستان، تاجیکستان، گرجستان، استرالیا، نیوزیلند و روسیه بودند از بخش‌های مختلف مجمع چاپ قرآن ملک فهد بازدید کردند و در جریان مراحل چاپ قرآن و ابزارهای مدرن چاپ و بررسی کلام وحی قرار گرفتند.


مسئولان مجمع همچنین تلاش‌های انجام‌شده در راستای اهتمام به قرآن و ترجمه قرآن به زبان‌های مختلف و نحوه تکمیل بررسی و بازنگری نهایی قرآن‌ برای چاپ را برای عمره‌گزاران شرح دادند.


در پایان برنامه، مسئولان مجمع چاپ قرآن ملک فهد، نسخه‌هایی از قرآن‌های چاپی این مرکز را به عمره‌گزاران هدیه کردند.


این گروه از زائران قبل از ورود به مکه برای ادای مناسک عمره و برنامه‌هایی که در این شهر برای آنان تدارک دیده شده است، در مدینه اقامت دارند و در مراسم اقامه نماز مسجد النبی(ص) شرکت و از آثار تاریخی و مساجد این شهر بازدید می‌کنند.