تاثیر محبت اهل بیت (س) در تربیت فرزند
سخنران بعثه در کربلای معلی، در برنامه بامدادی این نهاد دینی برای زائران ایرانی در شهر امام حسین (ع) به موضوع اثرات حب اهل بیت علیهم السلام در تربیت فرزندان پرداخت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، زائران ایرانی کربلای معلی، بامداد روز شنبه 18 اسفندماه مصادف با هفتم ماه مبارک رمضان در حرم مطهر سیدالشهداء علیه السلام به اهمیت " اثرات محبت اهل بیت علیهم السلام در تربیت فرزندان " آگاه شدند.
حجت الاسلام والمسلمین مدرسی یزدی، خطیب بعثه مقام معظم رهبری در کربلای معلی، با اشاره به اینکه فرزندان از جانب پدر و مادر حقوقی دارند اظهار داشت: یکی از حقوقی که فرزندان بر عهده پدر و مادر دارند این است که والدین آنها را بر محبت اهل بیت علیهم السلام تربیت کنند.
خطیب بعثه در کربلا با نقل حدیثی از پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم که فرمود "ادبو اولادکم علی حبی و حب اهل بیتی و القرآن" افزود: قرار دادن حب اهل بیت علیهم السلام در دل فرزندان چندین اثر دارد که آنها را عاقبت به خیر می کند.
حجت الاسلام والمسلمین مدرسی یزدی، یکی از اثرات حب اهل البیت برای فرزندان را، همنشینی آنها با محبوب خود یعنی اهل بیت علیهم السلام در بهشت جاودان دانست و عنوان کرد: از دیگر اثرات این حب و دوست داشتن، دستگیری اهل بیت علیهم السلام در لحظه جان دادن و صحرای محشر است.
خطیب بعثه، در پایان بیانات خود به والدین تأکید کرد تا فرزندان خود را از طفولیت و کودکی با حرم های مطهر و مجالس اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام آشنا کنند تا در این فضاهای پر از معنویت به مدد برکت وجود خود اهلبیت علیهم السلام، نفس کشیده و بزرگ شده و حب ایشان در دل فرزندان رشد کند.