تکریم خادمان آشپزخانه مدینه + گزارش تصویری
مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری ضمن قدردانی از زحمات خادمان زوار در آشپزخانه مدینه بیان کرد: غذایی که با دست بابرکت و معنویت شما برای زائران حرم نبوی طبخ میشود، مستقیماً به نور و عبادت تبدیل میشود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی حج، تدارکات و تغذیه زائران عمره مفرده یکی از دغدغههای مهم متولیان سفرهای عمره است و به همین دلیل، آشپزخانه متمرکز مدینه با ایمنی کامل و وسایلی بهداشتی، اقلام تدارکاتی باکیفیت، حضور آشپزها و کادر تغذیه زبده و فرآیند طبخ به همراه انتقال به هتلها بدین منظور تدارک دیده شده است.
کادر اجرایی به صورت شبانهروزی در حال تأمین غذای مورد نیاز زائران هستند، بهویژه اینکه با توجه به زمان توزیع برنامه غذایی ماه مبارک رمضان در عمره ۱۴۰۳ در دو نوبت سحری (۳ تا ۵ صبح) و افطار (اذان مغرب تا ۲۱:۳۰) و یک نوبت وعده غذای سرد است، عملیات تهیه غذا به شکل پیوسته در آشپزخانه در حال انجام است.
حجتالاسلام والمسلمین نجفی روحانی، مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری به منظور بازدید میدانی و قدردانی از زحمات کادر زحمتکش آشپزخانه در ماه رمضان در جمع صمیمی آنان حضور یافت و بیان کرد: مرسوم است هر غذایی که داخل حرم امام رضا(ع) طبخ شود، به آن غذای حضرتی میگویند، چراکه در حرم طبخ میشود. در مدینه نیز مسجدالنبی(ص) بخشی از حرم پیامبر است، چرا که با دعای پیامبر(ص) کل این شهر حرم محسوب میشود. اکنون نیز ما در داخل حرم نبوی(ص) هستیم و شما در حال تهیه غذای حرم برای زوار حرم نبوی(ص) هستید.
وی افزود: غذایی که با زحمت شما برای زائران حرم نبوی طبخ میشود، مستقیماً به معنویت، نماز، روزه و عبادت زائران حرم نبوی(ص) تبدیل میشود. جای دارد از طرف تمام عوامل عمره و اعضای بعثه از زحمات شما تقدیر و قدردانی کنم.