جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس بیان کرد،

تجربه شکوه ایمان و آرامش در حرم امن نبوی(ص) + فیلم

نوروزعلی صمدی با بیان اینکه در حرم نبوی احساسی از آرامش خاص و ناب را تجربه کردم، گفت: این احساس چیزی نیست که بتوان با کلمات توصیف کرد؛ حسی که روح و روان انسان را دگرگون می‌کند و انسان را سبک و خدایی می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج، نوروزعلی صمدی، جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس و برادر شهید حسین صمدی، برای نخستین بار به همراه همسرش به عمره مفرده مشرف شده است. این جانباز سرافراز که در دفاع از میهن و اعتقاداتش دو دست خود را تقدیم کرده، متولد روستای برج‌سفلی از توابع شهرستان هشترود در استان آذربایجان شرقی است. اکنون دارای پنج فرزند و ساکن منطقه ۱۷ تهران است که آن را «دارالشهدای ایران» می‌نامد.


وی دوران دفاع مقدس را بهترین دوره زندگی و جوانی خود می‌داند و می‌گوید: خداوند توفیق داد که در جریان دفاع مقدس با بهترین بندگانش محشور شوم. با آنان نشستم، برخاستم، خندیدم، گریه کردم و در شب شکست خط مقدم دشمن در کنارشان بودم. رزمندگانی که با تمام وجود برای رضای خدا گام برداشتند و جانشان، که ارزشمندترین سرمایه‌شان بود، را با خدا معامله کردند.


صمدی می‌افزاید: جوانانی بودند که فکر و ذکرشان شهادت در راه خدا و اهل بیت (ع) بود و هیچ درخواستی جز شهادت نداشتند. نوجوانانی که حتی با تغییر در شناسنامه‌هایشان تلاش می‌کردند تا در این عرصه حضور یابند. البته در دوران دفاع مقدس همه مردم ایران تلاش کردند؛ من در کنار رزمندگان در خط مقدم بودم و سایر مردم در پشتیبانی جبهه‌ها نقش داشتند. همه با هم آن فتح بزرگ را رقم زدیم.


وی با اشاره به شهادت برادرش حسین صمدی در سال ۱۳۶۵ می‌گوید: شهادت، خواسته قلبی و روحی او بود. همان‌طور که در وصیت‌نامه‌اش از خداوند و پنج تن آل عبا (ع) خواسته بود که جسم ناقابلش در روز قیامت شرمنده اباعبدالله الحسین (ع) نباشد، سرانجام در عملیات والفجر ۸، همچون مولایش، در حالی به شهادت رسید که سر در بدن نداشت.



این جانباز دفاع مقدس در ادامه، احساسات خود را از توفیق زیارت حرم مطهر پیامبر اکرم (ص) و ائمه بقیع(ع) چنین توصیف می‌کند: پیش از این، فقط از طریق تلویزیون تصاویر این اماکن مقدس را دیده بودم، اما اکنون آنچه را دیگران توصیف می‌کردند را با تمام وجود درک می‌کنم. در قبرستان بقیع، مظلومیت ائمه معصومین (ع) را با چشم می‌بینیم. جایی که برای دیدن چهار معصوم نمی‌توان لحظه‌ای درنگ کرد و باید از کنارشان به‌سرعت گذر کرد.


وی می‌افزاید: در حرم اهل بیت (ع)، احساسی از آرامش خاص و ناب را تجربه کردم؛ همان حسی که در نجف اشرف، کربلا و کاظمین داشتم. تا زمانی که در قید حیات هستید، از خداوند بخواهید که توفیق زیارت این اماکن مقدس را نصیب تان کند. این احساس، چیزی نیست که بتوان با کلمات توصیف کرد؛ باید آن را از نزدیک درک کرد. حسی که روح و روان انسان را دگرگون می‌کند و انسان را سبک و خدایی می‌کند.


این جانباز دفاع مقدس با قدردانی از برنامه‌ریزی فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری و زحمات روحانیون، می‌گوید: در مدت حضورم در هتل، تلاش‌های خالصانه مسئولان فرهنگی، عوامل سازمان حج و زیارت و کارکنان هتل‌ها را از نزدیک دیدم که جز شرمندگی حس دیگری نداشتم.


وی در پایان، با اشاره به همراهی همسرش در این سفر بیان کرد: تمام زحمات این سفر بر عهده همسرم بود که با بزرگواری آن را تحمل کرد. برای خدمات صادقانه‌اش از صمیم قلب دعا می‌کنم. تمام همسران جانبازان و شهدا، با صبوری و عشق به خداوند و اهل بیت (ع)، زندگی خود را وقف خدمت و حمایت از عزیزان شان کرده‌اند.