نماینده گنبدکاووس:
پیگیر رفع مشکلات پروازها و تسهیل حج تمتع هستیم
عبدالحکیم آق ارکاکلی، نماینده گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی، در دیدار با زائران گلستانی عمره مفرده در مکه مکرمه، ضمن قدردانی از تلاشهای بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت، بر پیگیری های جدی برای رفع مشکلات پروازها و تسهیل سفر حج تمتع تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، عبدالحکیم آق ارکاکلی، نماینده گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی، در جمع زائران گلستانی عمره مفرده در هتل مواکب الکوثر، ضمن تبریک سال نو و قدردانی از زحمات مسئولان کاروان و بعثه مقام معظم رهبری، به ویژه در ارائه هدایایی به کودکان زائر، اظهار داشت: «به عنوان نماینده مردم، وظیفه خود میدانم از تمام زحمات بعثه مقام معظم رهبری و مجموعه کاروان، و خصوصاً عزیزان سازمان حج و زیارت کشور و استان، تشکر کنم.»
وی با اشاره به مشکلات پیش آمده در پروازهای عمره، تاکید کرد: «مشکلاتی که در پرواز بوده را من به شما قول میدهم از طرف ظرفیت نمایندگی در کنار عزیزان سازمان حج پیگیری میکنم. چون در موضوعات تأخیر پرواز اصلاً و ابداً سازمان حج و زیارت نقشی ندارد، بلکه سازمان هواپیمایی و شرکت هواپیمایی ایران ایر زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی مسئول هستند.»
آق ارکاکلی همچنین به پیگیریهای نمایندگان مجلس برای تسهیل سفر حج تمتع اشاره کرد و افزود: «در خصوص موضوعات حج تمتع که هم گرمای هوا را داریم و هم زمان زیارت بیشتر است، مطمئن باشید پیگیریهایمان را انجام خواهیم داد. با تمام نمایندگان مجلس، خصوصاً همکاران ما در سطح استان گلستان، رایزنی خواهیم کرد تا مسیر تسهیل سفر برای عزیزانمان انشاءالله محقق شود.»
نماینده گنبدکاووس در پایان سخنان خود، برای عزت کشور ایران و رفع مشکلات هموطنان دعا کرد و از زائران خواست برای او نیز دعا کنند تا بتواند امانتدار آرای مردم باشد. وی همچنین از خداوند متعال خواست که مشکلات مردم ایران حل شود و همه مسئولان کشور، به ویژه رئیس جمهور، برای خدمت به مردم همدل شوند.