میثم مطیعی در مراسم دومین شب قدر در خیمه گاه حسینی

مراسم دومین شب قدر با استقبال گسترده زائران و مجاوران کربلای معلا در خیمه گاه حسینی برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، این مراسم جلوه ای ناب از ابراز ارادت محبان به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و راز و نیاز با خدای بزرگ در جوار روح بلند امام حسین ، خانواده و یاران باوفایش (ع) بود . 


در این مراسم که نماینده بعثه مقام معظم رهبری در کربلا نیز در جمع زائران شب زنده دار حضور داشت ، حجت الاسلام سید ابوالفضل مدرسی سخنران مراسم به تشریح شخصیت بلندمرتبه و آسمانی حضرت امیرالمومنین امام علی (ع) پرداخت.



وی آن حضرت (ع) را نماد رحمت الهی برای تمام عوالم دانست و گفت : بر اساس روایات، خداوند متعال رسول اکرم (ص) را به عنوان مظهر رحمت الهی برای عالم ها فرستاد و بر اساس آیه مباهله امیرالمومنین (ع) نفس پیامبر (ص) هستند ، پس حضرت علی (ع) عین رحمت الهی است.


وی با تفسیر کلمه رحمت بیان داشت : رحمت بر دو نوع است، رحمت عام که شامل تمام موجودات می شود و رحمت خاص مختص انسان است و آن هم انسان های موحدی که اعتقاد به نبوت پیامبر و امامت ائمه اطهار دارند. به این دلیل باید بسیار شکرگزار خداوند باشیم .



وی در ادامه وظایفی در قبال این رحمت برای مومنین برشمرد و ابراز داشت : ۱. باید یقین کنیم که این رحمت از سوی خداست ۲. شاکر این رحمت باشیم ۳. اعتقاد داشته باشیم که این رحمت ادامه خواهد داشت ۴. مایوس از رحمت الهی نباشیم .



در این مراسم دعای جوشن کبیر با نوای گرم مداح اهل بیت میثم مطیعی بصورت زنده از صدا و سیمای جمهوری اسلامی پخش گردید.



شایان ذکر است به علت استقبال کم نظیر مردم ولایتمدار از این مراسم، جمع کثیری بیرون از خیمه گاه از فیض این مراسم  روح بخش بهره بردند .