عمره، فرصتی برای عروج روحی و کسب طهارت دائمی است

حجت‌الاسلام نجفی روحانی با اشاره به نقش زیارت اماکن مقدس در رشد معنوی انسان، اظهار کرد: جای‌جای این سرزمین مبارک و مناسک آن، قطعه‌ای از زنجیره عروج روحی و فرصتی برای کسب طهارت دائمی است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج، شناسایی مخاطبان ویژه و اجرای برنامه‌های تخصصی برای هر گروه از عمره‌گزاران، از اهداف برنامه‌های فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری در عمره مفرده است که از جمله آنها برگزاری جلسه هم‌اندیشی ویژه فرهیختگان ایرانی زائران حرم نبوی است.


در دیداری که شنبه (1 فروردین) در هتل سکون مدینه منوره برگزار شد، جمعی از زائران فرهیختگان کاروان‌های شیعه و سنی حضور داشتند.



در ابتدای این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین نجفی روحانی، مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره، ضمن خوش‌آمدگویی به میهمانان به طرح این مسئله پرداخت که راهکارهای بهره‌مندی حداکثری از فرصت‌های طلایی عمره و ترویج اثرات معنوی آن بعد از بازگشت به میهن چیست؟. در ادامه هر یک از حاضران در فضایی صمیمی به بیان نقطه نظرات و مسائل خود در زمینه عمره پرداختند.


وی در ادامه ضمن تبیین جایگاه معنویت در عمره مفرده، بر لزوم بهره‌گیری از این فرصت تأکید کرد و گفت: مایه اصلی معنویت، توجه و ارتباط با خداست. آنچه در این فرصت کوتاه اهمیت دارد، استفاده حداکثری از لحظات برای عروج روحی و دستیابی به طهارت دائمی است.


حجت‌الاسلام نجفی روحانی با بیان اینکه معنویت، رکن اصلی موفقیت فردی و اجتماعی است، تصریح کرد: گذشتگان ما مفاهیم و معارف فراوانی به ما آموخته‌اند، اما تجربه نشان داده است که اگر ملتی در مسیر اصلاح و پیشرفت حرکت کند، اما از معنویت فاصله بگیرد، موفق نخواهد شد.



وی افزود: به فرموده رهبر معظم انقلاب، یاد خدا روح حج است. باید دل‌های خود را با این باران رحمت زنده و پرنشاط کنیم و توکل به خدا را در جان خود ریشه‌دار سازیم؛ چراکه اگر انسان ارتباط عمیق خود را با خدا حفظ کند، در تمام عرصه‌های زندگی پیروز خواهد شد.


مسئول دفتر نمایندگی بعثه در مدینه در ادامه با استناد به آیه ۲۷ سوره حج گفت: قرآن کریم می‌فرماید: « وَأَذِّنْ فِی النَّاسِ بِالْحَجِّ یَأْتُوکَ رِجَالًا وَعَلَىٰ کُلِّ ضَامِرٍ یَأْتِینَ مِنْ کُلِّ فَجٍّ عَمِیقٍ لِیَشْهَدُوا مَنَافِعَ لَهُمْ؛ و در میان مردم برای حج بانگ زن تا پیاده و سوار بر هر شتر باریک اندام [چابک و چالاک] که از هر راه دور می آیند، به سوی تو آیند تا منافع خود را [از برکت این سفر معنوی] مشاهده کنند».


وی در پایان بیان کرد: این دعوت عرشی، دل‌ها را از فراز قرن‌ها و دوران‌ها به گردآمدن بر محور توحید فرامی‌خواند و همه آحاد انسانها را مخاطب خود قرار می دهد. به ویژه شما که در شرایط کنونی در ضیافت الهی ماه رمضان و در زیارت جهانی خانه خدا از این موهبت برخوردار شده‌اید و در حرم امن نبوی و مکه مکرمه، میهمان سرای الهی هستید، باید قدر این توفیق را بدانید و از آن برای طهارت روح و ذخیره‌ای برای مسیر زندگی بهره بگیرید.