آشپزخانه‌ای در مکه که با عشق می‌جوشد؛

خادمان زائران با وضو کفگیر به دست می‌گیرند+فیلم

در دل مکه مکرمه، آشپزخانه مرکزی الافندیه نه فقط مکانی برای طبخ غذا، بلکه حریمی مقدس برای خدمت به زائران بیت‌الله الحرام است. حسین صمدی، مدیر این آشپزخانه، از بیش از دو دهه خدمت بی‌وقفه خود و همکارانش سخن می‌گوید؛ افرادی که با عشق و اخلاص، روزها و شب‌ها برای تأمین غذای زائران تلاش می‌کنند، گاه حتی بدون فرصت زیارت خانه خدا.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، در نزدیکی مسجدالحرام، آشپزخانه مرکزی الافندیه مأوایی برای عاشقان خدمت به زائران خانه خدا شده است. حسین صمدی، مدیر این آشپزخانه که بیش از ۲۰ سال است در این عرصه خدمت می‌کند، با افتخار از کار شبانه‌روزی تیمش می‌گوید:


"این تیم ۲۸ نفره از بهترین آشپزان و نیروهای متخصص شهر قم انتخاب شده‌اند؛ افرادی که علاوه بر مهارت، ارتباط معنوی عمیقی با اهل‌بیت (ع) دارند. در این ۵۵ روز، سه وعده غذای گرم شامل صبحانه، ناهار و شام برای بیش از ۱۶ هزار زائر تهیه می‌شود. همکارانم از ۱۱ شب تا ۵ عصر فردا، بی‌وقفه در تلاش‌اند، حتی برخی از آن‌ها تا ۲۰ روز فرصت زیارت مسجدالحرام را پیدا نمی‌کنند."


صمدی صحنه‌هایی را توصیف می‌کند که نشان از روحیه معنوی حاکم بر این آشپزخانه دارد: "دوستان ما پای دیگ‌ها، با وضو و در حال ذکر، مشغول طبخ غذا هستند. کفگیرها با نام خدا به حرکت درمی‌آید و گاهی اشک شوق و دلتنگی از چشمانشان جاری می‌شود. اینجا را حرم خود می‌دانند و بدون وضو وارد این محیط نمی‌شوند."


وی با اشاره به دلتنگی برخی همکاران برای خانواده‌هایشان می‌گوید: "بسیاری از این عزیزان پدر هستند و دلشان برای فرزندانشان تنگ شده، اما عشق به خدمت، این سختی را برایشان آسان کرده است. همه ما آرزو داریم که خداوند این توفیق را به نسل‌های بعدی ما نیز عطا کند تا همچنان در رکاب حضرت حجت بن الحسن (عج)، خادم زائران باشیم."


حسین صمدی در پایان تأکید می‌کند که رضایت زائران، بزرگ‌ترین پاداش برای او و همکارانش می باشد و امیدوار است که این خدمت با اخلاص، مورد قبول درگاه الهی و نظر حضرت ولی‌عصر (عج) قرار گیرد.