ثبت تصاویر زیبا از مسجدالحرام در شب ۲۵ ماه رمضان + گزارش تصویری

پهپادهای امنیتی در شب ۲۵ رمضان، با پرواز در آسمان مسجدالحرام تصاویر شگفت‌انگیزی از این مکان مقدس ثبت کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج، این تصاویر از زوایای نزدیک و دور، شکوه و عظمت مسجد الحرام را به نمایش می‌گذارند و سیل عظیم زائران در طواف خانه خدا و حال و هوای معنوی مسجدالحرام را نشان می دهند.



در برخی تصاویر نمازگزاران در حال طواف و در برخی دیگر صفوف منظم نمازگزاران در هنگام اقامه نماز که احتمالاً نماز قیام و تهجد باشد قابل مشاهده است. این تصاویر جلوه‌ای از حال و هوای روحانی شب‌های قدر در مسجد الحرام را برای علاقه‌مندان به تصویر کشیده است.



خبرگزاری سعودی در توضیح این تصاویر نوشته است: «لنز SPA در شب 25 رمضان با همراهی هواپیماهای امنیتی در آسمان مسجد به گردش در می‌آید»؛ این مسئله نشان از تصویربرداری با استفاده از دوربین‌های حرفه‌ای و لنزهای قدرتمند، از داخل هواپیماهای امنیتی دارد که در ارتفاع و زاویه مناسب در دور مسجدالحرام می‌چرخد.


همچنین برخی از این عکس‌ها نماهای زیبایی از مجموعه سازه‌های مسجدالحرام و ساخته‌های اطراف آن را نشان می‌دهد که جذابیت های بصری نیز به همراه دارد.