حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در راهپیمایی روز جهانی قدس قم+فیلم

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت امروز با حضور در میان خیل عظیم روزه‌داران و راهپیمایان روز جهانی قدس در قم، تصریح کرد: حتی در پایگاههای که رژیم اشغالگر اسرائیل را ایجاد کردند مردم از جنایاتی که این هیتلر زمان و فرعون تاریخ انجام می دهد ناراضی و ناراحت اند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج،  حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت همراه با دیگر اقشار مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس قم که با هدف ابراز انزجار از اشغالگری و سرکوب مردم مظلوم فلسطین برگزار شد، حضور یافت.


حجت الاسلام والمسلمین نواب و جمعی از دست اندرکاران بعثه مقام معظم رهبری با حضور در مسیر راهپیمایی روز جهانی قدس قم با جمعیت عظیم و پرشمار راهپیمایان روزه دار همراه و هم قدم شدند.



نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در گفتگویی ضمن تجلیل از حضور پرشور و همیشگی مردم کشورمان در اقصی نقاط ایران اسلامی در راهپیمایی‌ روز جهانی قدس، اظهار داشت: روز قدس یادگار امام راحل عظیم الشان است و ملت مسلمان ایران و مسلمانان سایر کشور های جهان درآخرین جمعه ماه مبارک رمضان پس از یک ماه روزه داری در پاسخ به ندای امام راحل(رض) در جهت دفاع از مظلومین فلسطین با انگیزه خیلی خوب درراهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کرده و از مردم مظلوم فلسطین دفاع می کنند.



حجت الاسلام والمسلمین نواب این حضور پرشور را نشاندهنده بصیرت ملت ایران دانست و از اشغال فلسطین بعنوان بزرگترین جنایت قرن یاد و ابراز امیداوری کرد که این راهپیمایی ها و حضور مردم آثار خود را بگذارد و منجر به نجات قدس شریف و فلسطین مظلوم شود.



وی تصریح کرد: امروز نفرت جهانی علیه این رژیم کودک کش فراوان است و حتی در پایگاههایی که رژیم اشغالگر اسرائیل را ایجاد کردند مردم از جنایاتی که این هیتلر زمان و فرعون تاریخ انجام می دهد ناراضی و ناراحت هستند.