محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به چادر خبرنگاران در غزه / شهادت نزدیک به ۵۰۰ کودک از زمان نقض آتش بس غزه

سازمان همکاری اسلامی ضمن محکوم کردن حمله رژیم صهیونیستی به چادر خبرنگاران در نوار غزه، این اقدام را نقض آشکار آزادی مطبوعات و رسانه‌ها دانست.

به گزارش خبرگزاری ها، سازمان همکاری اسلامی بمباران چادر خبرنگاران در خان یونس واقع در جنوب نوار غزه توسط نیروهای اشغالگر صهیونیستی را به شدت محکوم کرد.


این حمله منجر به شهادت یک خبرنگار و زخمی شدن تعدادی دیگر از اهالی رسانه شد.


این سازمان، مقامات اشغالگر اسرائیل را مسئول کامل شهادت بیش از 210 روزنامه‌نگار و متخصص رسانه‌ای از زمان آغاز نسل‌کشی علیه نوار غزه دانست و مجددا از دادگاه کیفری بین‌المللی خواست تا برای ادامه تحقیقات درباره تمامی جنایات ارتکابی توسط اسرائیل علیه غیرنظامیان، از جمله متخصصان رسانه‌ها و روزنامه‌نگارانی که با قتل عمدی، دستگیری‌های خودسرانه و حملات فیزیکی مواجه هستند، اقدام کند.


سازمان همکاری اسلامی از نهادهای بین‌المللی به ویژه یونسکو، خواست تا تمام اقدامات لازم را برای تضمین پیگرد قانونی عاملان این جنایات و حمایت کافی از آزادی مطبوعات و امنیت روزنامه‌نگارانی که در اراضی اشغالی فلسطین فعالیت می‌کنند، مطابق با حقوق بشردوستانه بین‌المللی و توافق‌نامه‌های بین‌المللی اتخاذ کنند.


شهادت نزدیک به ۵۰۰ کودک از زمان نقض آتش بس غزه


دفتر رسانه‌ای دولتی در غزه هم در بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی جنایت تکان دهنده نسل کشی علیه کودکان طی 20 روز گذشته مرتکب شده و از زمان نقض آتش بس غزه ، 490 کودک به شهادت رسیده‌اند.


دفتر رسانه‌ای دولتی در غزه تاکید کرد: اعداد به تنهایی برای تایید وجود سیاست سیستماتیک و عمدی کشتار کودکان فلسطینی در نوار غزه به دست ارتش اشغالگر اسرائیل کافی است.



این دفتر جنایات سیستماتیک رژیم صهیونیستی علیه کودکان و غیرنظامیان را در طول کارزار مداوم نسل کشی علیه مردم فلسطین محکوم کرد و از جامعه بین‌المللی، از جمله تمامی سازمان‌های بین‌المللی، حقوقی و بشردوستانه و همچنین دولت‌های سراسر جهان خواست تا این جنایات را محکوم کنند.


این سازمان اسرائیل، آمریکا و سایر کشورهای همدست در نسل کشی از جمله بریتانیا، فرانسه و آلمان را به طور کامل مسئول کشتارهای مستمری که کودکان را در نوار غزه هدف قرار می‌دهد، دانست و خاطرنشان کرد که همدستی آنها لکه ننگ ماندگاری در سابقه تاریخی آنهاست.


این بیانیه می‌افزاید: ادامه سکوت شرم آور بین‌المللی آشکارا به منزله همدستی در یک نسل کشی است که در دید جهان رخ می‌دهد.


دفتر رسانه‌های دولتی در غزه از جامعه بین‌المللی، سازمان‌های حقوق بشر و دادگاه‌های بین‌المللی خواست تا اقدامات فوری برای توقف خونریزی و آغاز تحقیقات جدی در مورد جنایات ارتکابی علیه کودکان و غیرنظامیان انجام دهند.