تقدیر بیوت مراجع تقلید از تعامل مستمر و مؤثر بعثه مقام معظم رهبری

در نشست هماهنگی نمایندگان بیوت مراجع تقلید با مسئولان حج، بیوت مراجع تقلید از تعامل مستمر و مؤثر بعثه مقام معظم رهبری تقدیر کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج، نشست هماهنگی نمایندگان بیوت مراجع عظام تقلید با نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت و رئیس سازمان حج و زیارت، شامگاه شنبه(30 فروردین) در محل پژوهشکده حج و زیارت در شهر مقدس قم برگزار شد.


در این جلسه که با هدف بررسی موضوعات اجرایی و فرهنگی حج تمتع ۱۴۰۴ برگزار شد، تعدادی از اعضای اعزامی بیوت مراجع تقلید به حج امسال، به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود پرداختند.


تقدیر از بعثه مقام معظم رهبری به‌دلیل برگزاری جلسات منظم و مستمر با بعثه‌های مراجع تقلید؛ ضرورت بهبود شرایط بهداشتی و افزایش فضای اسکان در منطقه منا؛ درخواست برای رفع محدودیت‌های موجود در ارتباط و تعامل بعثه‌های مراجع تقلید با مسلمانان سایر کشورها؛


تأکید بر لزوم ایجاد پل ارتباطی مؤثر میان بعثه‌های مراجع و زائران و روحانیون، پیش از آغاز سفر حج از مهم‌ترین محورهای مطرح‌شده از سوی نمایندگان بیوت مراجع عظام تقلید در این جلسه بود.


در ادامه این نشست، دکتر علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت ضمن پاسخ‌گویی به برخی از مباحث مطرح‌شده، از برقراری پرواز مستقیم به شهر طائف در ایام حج تمتع امسال خبر داد و گفت: این اقدام موجب کاهش مدت‌زمان حضور زائران در سرزمین وحی خواهد شد.



همچنین آقای اکبررضائی، معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت، گزارشی از روند تعاملات و پیگیری‌ها با کشور میزبان برای رفع موانع اجرایی و تسهیل شرایط حضور زائران ارائه کرد.


در پایان این جلسه، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت، با جمع‌بندی مباحث مطرح‌شده، از همکاری و همراهی صمیمانه بیوت مراجع تقلید با بعثه مقام معظم رهبری قدردانی کرد و گفت: با توجه به تمهیدات انجام‌شده پیش از سفر، شاهد اعزام زائرانی توانمند از لحاظ توان جسمی هستیم و مشکلات سال‌های گذشته در این زمینه تا حد زیادی کاهش یافته است.



وی همچنین با تأکید بر لزوم احترام به قوانین کشور میزبان، خواستار کاهش محدودیت‌های نامتعارف از سوی دولت عربستان نسبت به حجاج ایرانی شد و افزود: امیدواریم با رفع این موانع، زائران ایرانی با آرامش و خاطره‌ای خوش از سفر معنوی حج بازگردند.