سازمان ملل متحد:

در 50 روز اخیر هیچ کامیون کمک‌های بشردوستانه وارد غزه نشده است

سازمان ملل متحد با اشاره به این که 50 روز از ممنوعیت کامل ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه توسط رژیم اشغالگر صهیونیستی می‌گذرد، نسبت به وخامت سریع وضعیت انسانی که جان کل مردم غزه را به خطر می‌اندازد، هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری ها، استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل متحد در یک کنفرانس خبری گفت: «50 روز از زمانی که مقامات اسرائیلی به طور کامل ورود تجهیزات از هر نوع به نوار غزه را مسدود کردند، می گذرد. »


دوجاریک به نقل از دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) گفت: «از اوایل ماه مارس، حتی به یک کامیون حامل مواد غذایی، سوخت، دارو یا هر کالای ضروری دیگر بدون توجه به اینکه چقدر برای بقای مردم حیاتی است، اجازه ورود داده نشده است. »


وی افزود: «در50 روز گذشته، ذخایر مواد غذایی به طور خطرناکی کاهش یافته است. داروهای حیاتی، واکسن‌ها و تجهیزات پزشکی همگی رو به اتمام هستند. »


سخنگوی سازمان ملل توضیح داد: «آمبولانس‌ها مجبور شده‌اند خدمات خود را کاهش دهند، زیرا تقریبا هیچ سوختی برای تامین انرژی این آمبولانس‌ها وجود ندارد. گاز پخت و پز از بازارها ناپدید شده است. نانوایی‌ها مجبور به تعطیلی شده‌اند. »


وی ادامه داد: «دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد هشدار می‌دهد که تاثیر ممنوعیت مداوم کمک‌های بشردوستانه ویرانگر است. کودکان و بزرگسالان گرسنه هستند. دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی در حال از بین رفتن است. حملات به غیرنظامیان از جمله تیم‌های اورژانس و امدادگران دوباره افزایش یافته است.»