اندونزی همچنان رکورددار سهمیه سالانه اعزام حجاج/ ایران در رتبه ششم

آمارهای منتشر شده نشان می‌دهد اندونزی به عنوان پرجمعیت‌ترین کشور مسلمان امسال نیز چون سال‌های گذشته، با ۲۲۱ هزار زائر بیشترین سهیمه حجاج را در حج ۲۰۲۵ میلادی به خود اختصاص داده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج به نقل از ایرنا، طبق آمار اعلام شده از سوی عربستان سعودی در مورد تعداد دقیق حجاج، بیشترین سهمیه در سال ۲۰۲۵ به اندونزی اختصاص یافته است؛ کشوری که با جمعیت بالای مسلمان، ۲۲۱ هزار حاجی را به مکه اعزام کرد. پس از اندونزی، پاکستان با ۱۸۰ هزار و هند با ۱۷۵ هزار و ۲۵ نفر در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.


 


امسال نیز ایران با وجود جمعیت کمتر از مصر و ترکیه، سهمیه‌ای برابر با ۸۷ هزار و ۵۵۰ نفر دریافت کرده است. نظر به تغییر نیافتن آمار سهیمه‌های حج امسال، ایران پس از نیجریه در رتبه ششم تعداد زائران حج ۲۰۲۵ قرار گرفته است و الجزایر، ترکیه، مصر و سودان در رتبه‌های هفتم تا دهم فهرست اعلام شده قرار گرفته شده اند.


 


آمار ارائه شده نشان می‌دهد ونزوئلا با ۹۱ حاجی، کمترین سهمیه را در حج ۲۰۲۵ داشته است.