مقام فلسطینی: حداقل ۵۷ نفر از آغاز جنگ غزه بر اثر سوءتغذیه جان باخته‌اند

یک مقام بهداشتی فلسطینی روز شنبه اعلام کرد که از زمان آغاز تهاجم اسرائیل در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، دستکم ۵۷ فلسطینی که بیشتر آنها کودک بوده‌اند، بر اثر سوءتغذیه در نوار غزه جان باخته‌اند.

ماروان الحمس، مدیر بیمارستان‌های صحرایی در غزه به خبرگزاری شینهوا گفت: تعداد قربانیان سوءتغذیه در پی محاصره ادامه‌دار اسرائیل و فروپاشی تقریبی بخش بهداشت همچنان در حال افزایش است.


این مقام خاطرنشان کرد که اکثر ساکنان به دلیل تغذیه نامناسب طولانی‌مدت و کمبود مواد غذایی اولیه از کم‌خونی رنج می‌برند و بیمارستان‌های صحرایی شاهد افزایش موارد کم‌خونی در میان اهداکنندگان خون هستند که این امر خدمات اورژانسی پزشکی را مختل می‌کند.


الحمس همچنین هشدار داد که بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن از جمله سرطان و نارسایی کلیه به دلیل کمبود درمان و مراقبت‌های تخصصی در سکوت در حال جان‌دادن هستند.


مجروحان و بیماران مزمن به مراقبت‌های فوری نیاز دارند که ما دیگر قادر به ارائه آن نیستیم.


وی افزود که تنها تعداد معدودی از بیمارستان‌های صحرایی که عمدتاً توسط داوطلبان اداره می‌شوند، همچنان فعال هستند.


در همین حال، دفتر رسانه‌ای دولت غزه از اسرائیل به دلیل استفاده از گرسنگی به عنوان سلاحی علیه غیرنظامیان انتقاد کرد.


بر اساس آمار وزارت بهداشت غزه، بیش از 52 هزار و 400 فلسطینی از زمان آغاز جنگ اسرائیل بر غزه در اکتبر ۲۰۲۳ به شهادت رسیده‌اند.