اولین گروه عوامل حج تمتع ۱۴۰۴ عازم عربستان شد

نخستین پرواز حج تمتع سال ۱۴۰۴ حامل عوامل حج راهی مدینه منوره شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، جواد صالحی آرتیمانی معاون بهره‌برداری فرودگاهی شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) روز شنبه در گفت‌وگویی با اعلام این خبر افزود: این پرواز حامل بیش از 200 نفر از عوامل حج است که از فرودگاه امام خمینی(ره) راهی مدینه منوره شد.


وی بیان‌داشت: همچنین فردا یکشنبه گروه دوم عوامل حج به تعداد حدود ۲۵۰ نفر از این فرودگاه رهسپار مدینه خواهند شد.


صالحی آرتیمانی خاطرنشان کرد:‌ نخستین پرواز زائران حج پیش رو در شهر فرودگاهی ساعت ۳ و ۵ دقیقه صبح دوشنبه انجام خواهد شد و به همین منظور آیین بدرقه حجاج با حضور مسئولان کشوری و لشگری برگزار می شود.


وی یادآور شد: زائران حج تمتع امسال ۸۵ هزار و ۸۵۰ نفر خواهند بود که ۲۱ هزار نفر از آنان از شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) راهی سرزمین وحی خواهند شد.


مسئول عملیات حج تمتع سال ۱۴۰۴ ادامه‌داد: اعزام زائران در قالب بیش از 100 پرواز انجام خواهد شد که شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) و شرکت ‌ناس عربستان از شهر فرودگاهی امام به مقصد فرودگاههای مدینه و جده پرواز خواهند داشت.