قطار مکه، آرامش و سرعت برای حاجیان ایرانی در لباس احرام +عکس

هماهنگی قطار چارتری سریع السیر برای زائران ایرانی حج تمتع، خدمت بااهمیتی است که در زمان ویژه احرام، آرامش و سرعت را برای حاجیان ایرانی به ارمغان می‌آورد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، امسال نیز همچون سال گذشته، حجاج ایرانی مدینه اول، پس از احرام بستن در مسجد شجره، به جای اتوبوس، با قطار سریع السیر خط حرمین به مکه می‌روند.


 


این مسیر که مکه و مدینه را از راه جده در نزدیکی دریای سرخ به هم وصل می‌کند، ۴۵۰ کیلومتر طول دارد، اما از آنجا که با سرعت ۳۰۰ کیلومتر در ساعت حرکت می‌کند، در زمان حدود 2 ساعت، زائران را از مدینه به مکه می‌رساند.


 



هر لحظه، موقعیت و سرعت قطار پیش چشم مسافران است. اینجا سرعت 299  کیلومتر بر ساعت


 


این در حالی است که قبلاً عزیمت با اتوبوس به مکه، بین 5 تا 6 ساعت طول می‌کشید و در حالی که زائران در لباس احرام این مسیر را طی می‌کنند و قرار است با ورود به مکه اعمال عمره تمتع انجام دهند، دچار خستگی شدید شده و احتمالاً زمان مناسب طواف و اعمال عمره تمتع را از دست می دادند. حالا اما مدیران حج کشورمان، قطار را برای زائران ایرانی به صورت کلی چارتر کرده اند و آنها در زمانی کوتاه، بدون دغدغه و استرس به مکه رسیده و می‌توانند در خنکی شب، بدون گرمای آفتاب به انجام اعمال خود بپردازند. به دلیل چارتر این قطار، نوعاً کل مسافران واگنها ایرانی و همراهان هر کاروان هستند.


 



 



 


حجاج باید تصویر بلیط حاوی QR Code را همراه داشته باشند تا در گیت ورودی با چک اینQR Code وارد ایستگاه راه آهن شوند. البته همراه داشتن پرینت یا تصویر ویزا در گوشی نیز برای کنترل‌های احتمالی لازم است.


 



 


این خط آهن ۳۵ قطار دارد و از نکات جالب آن این است که در سرعت بالا، مسافران اصلا تصور نمی‌کنند با سرعت 300 کیلومتری در حال حرکت هستند.


 



 


در این مسیر زائران معمولاً با شام، آب و نوشیدنی پذیرایی می‌شوند و امکان یک خواب کوتاه برای رفع خستگی و آمادگی و نشاط برای عمره تمتع را دارند.


 


اعمال عمره تمتع اولین بخش از اعمال حج واجب است و در زمانی که زائران استرس درست انجام دادن اعمال خود را دارند، حرکت با قطار باعث آرامش روانی آنها می‌شود.